کد خبر: 1288658
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۳

اقامه نماز اول وقت؛ مهم‌ترين مسئله اعتقادی امام رضا(ع)

رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان خاش اظهار کرد اقامه نماز اول وقت از جمله مهم‌ترين مسائل اعتقادی امام رضا(ع) بود که باید مورد توجه و الگوی مسلمانان باشد.



حجت‌الاسلام نوروزعلی قربانی، رئيس اداره تبليغات اسلامی شهرستان خاش در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان و بلوچستان، با اشاره به ولادت با سعادت حضرت امام رضا(ع) بيان كرد: حضرت امام رضا(ع) هر 3 روز يك‌بار قرآن را ختم می‌كرد و نيز مأموری كه حضرت را از مدينه به خراسان انتقال كرد در گزارشی كه به مأموران ارائه كرده است نوشته است امام رضا(ع) در مدت سفر دائماً به قرائت قرآن و اقامه نماز می‌پرداختند.


وی هشتمين پيشوای شيعيان را سرمشق و الگوی مناسب برای اقامه نماز اول وقت دانست و خاطرنشان كرد: امام رضا(ع) در زمان مهم‌ترين مسائل اعتقادی و مناظره‌های وقت وقتی لحظه نماز فرا می‌رسيد مناظره را قطع كرده و فوراً نماز اول وقت را اقامه می‌كرد و اين مهم‌ترين درس برای ما است.


حجت‌الاسلام قربانی گفت: بايد بيش از اينها در مسئله نماز كار كنيم و در سفرها، قطار، وسايط نقليه و نيز جلسات اداری و … نماز را مقدم بدانيم و الگوی ما حضرت امام رضا(ع) باشد.


وی به هفته حج اشاره كرد و يادآور شد: پرورگار خانه كعبه را قرار داد تا مسلمانان جهان اعمال ابراهيم خليل(ع) را به جا بياورند و همگان گرداگرد اين خانه كه مركز توحيد است جمع شده و طواف كنند و پايه‌های وحدت و اتحاد را محكم‌تر كنند.


حجت‌الاسلام قربانی در پايان ضمن تأكيد بر توجه به قيامت، تقوای الهی، خداپرستی و نيز زندگی خردمندانه در كنار بندگان خداوند را خواستار شد.

captcha