کد خبر: 1289541
تاریخ انتشار : ۲۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۴
معاون رئيس‌جمهور تأكيد كرد

تحقق حفاظت محيط زيست با رويكرد دانش‌بنيان در سطح جامعه

معاون رئيس‌جمهور ضمن تأكيد بر تحقق حفاظت با رويكرد دانش‌بنيان در سطح جامعه اظهار كرد محيط‌بانان خط مقدم حفاظت از محيط زيست هستند. بنابراين بايد بيشترين دانش را در زمينه حفاظت از مباحث مرتبط با اين مقوله را دارا باشند.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، معصومه ابتكار، معاون رئيس‌جمهور و رئيس سازمان حفاظت محيط زيست در مراسم اختتاميه جشنواره محيط زيست در آموزه‌های رضوی ضمن گراميداشت ياد و خاطره‌ شهدای حوزه‌ محيط زيست بر اهميت اين قشر در دولت يازدهم خبر داد.


وی با تأكيد بر اين كه دوران نوينی از تلاش را در سازمان محيط زيست در پی خواهيم داشت، تصريح كرد: قطعا يگان حفاظت بر اساس سياست‌های كلان كشور و سازمان محيط زيست برای تخصصی شدن، نياز به برگزاری دوره‌های تخصصی همچون مسائل حقوقی، شيوه‌های نوين حفاظت دارد.


معاون رئيس‌جمهور ضمن تأكيد بر تحقق حفاظت با رويكرد دانش‌بنيان در سطح جامعه اظهار كرد: محيط‌بانان خط مقدم حفاظت از محيط زيست هستند. بنابراين بايد بيشترين دانش را در زمينه حفاظت از مباحث مرتبط با اين مقوله را دارا باشند. از سوی ديگر در كنار مباحث آموزشی، مجموعه نيازمند توانمندسازی تجهيزات به كار رفته در حفاظت از محيط زيست دارد.


مجموعه دولت يازدهم نگاه ويژ‌ه‌ای به تجهيزات و امكانات مهم به منظور افزايش سطح امنيت مناطق زيست محيطی دارد.


رئيس سازمان محيط زيست با تأكيد بر اينكه رسيدگی به مشكلات معيشتی محيط‌بانان در سرلوحه برنامه‌های اين مجموعه خواهد بود، خاطرنشان كرد: حفاظت از تنوع محيطی نياز به مشاركت مردمی جوامع محلی و سازمان‌های مردم نهاد دارد. اگر تمامی عناصر به خوبی در كنار يكديگر قرار گيرد، مطمئنا اتفاقات مثمر ثمری در اين بخش روی خواهد داد.


وی در بخش ديگری از سخنان خود تأكيد كرد: اگر مردم آگاهی كامل را كسب كنند كه اقدامات ناشايستی از قبيل شكار، تير آخر را به گونه ايرانی خواهد زد، شايد در اصلاح رفتار خود به اطرافيان تلاش رسمی را انجام دهد. اميدوارم در تحقق اين مقوله رسانه‌های جمعی ياری‌رسان ما باشد.

captcha