بدون ترديد، دفاع مقدس گرچه همراه با تلخیها و مرارتها و از دست دادن بهترين فرزندان ملت بود، اما يك تجديد حيات افتخارآفرين برای ملت ما و گشايش راه جديدی بهسوی نجات و روشنايی در برابر بشريت بود.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه هرمزگان، سرهنگ محمد سهرابی، فرمانده سپاه بستک صبح امروز سهشنبه، 26 شهريورماه در نشست شورای اداری اين شهرستان با تبريك فرارسيدن هفته دفاع مقدس گفت: دفاع مقدس ملت ايران تجلی سنتهای الهی و ارزشهای والای انسانی و جلوهای از حضور يكپارچه ملتی مؤمن و موحد بود كه برای دفاع از هستی و سرزمين و فرهنگ خود به پا خاست.
وی دفاع مقدس را بازيابی هويتی ايمانی و آرمانی ملت ايران دانست و ادامه داد: در دفاع مقدس فشارهای سنگين جبهه استكبار و مقاومت جانانه ملت ايران تبديل به فرصتی شد تا هويت حقيقی اين ملت كه سرشار از شجاعت، وفاداری، ايثارگری و عشق به آرمانهای الهی است، احيا شود و در خدمت كمال و پيشرفت ايران قرار گيرد.
اين مقام مسئول بيان كرد: ملت ما در دفاع مقدس نشان داد كه اگر برای خدا و در راه خدا قيام كنيم و بايستيم، نزول ياری خدا حتمی است و اين درس بزرگی برای بشريت امروز و ملتهای مظلوم و دردمند است.
سهرابی دفاع مقدس را مصداقی از تجلی عزت يك ملت مؤمن دانست و افزود: چشيدن طعم عزت آنچنان ارزشمند است كه آزادگان جهان حاضرند جان و مال و هستی خود را فدای آن كنند و در همين راستا دفاع مقدس ما تبديل به نمادی از ذلت شيطانيان، خودپرستان و دنياپرستان شد، يعنی كسانی كه با ظلم و تجاوز و تعدی به حقوق ديگران میخواهند جيبهای گشاد خود را پر كنند.
وی خاطرنشان كرد: در دفاع مقدس پرده از چهره كسانی كنار زده شد كه با يك دست جنايت كرده و با دست ديگر شعار آزادی، دموكراسی و حقوق بشر میدهند، تنها راه نجات كشور و احيای ارزشهای والای نظام و انقلاب حركت در مسير شهدا و زنده نگهداشتن روحيه ايثار و شهادت است.
سهرابی در پايان گفت: در هفته دفاع مقدس در سطح شهرستان بستك حدود 40 برنامه شامل مراسم 31 شهريورماه با حضور نيروهای نظامی و انتظامی، غبارروبی گلزار شهدا، رژه خودرويی، سركشی از خانواده شهدا، برگزاری مسابقات ورزشی از جمله پيادهروی خانوادگی، نمايشگاه عكس و دستاوردهای دفاع مقدس، مراسم بازگشايی مدارس، ويزيت رايگان، اعزام گروه بسيج جامعه پزشكی به مناطق محروم و يادواره شهدا در روستاها برگزار میشود.