کد خبر: 1290581
تاریخ انتشار : ۲۹ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۱:۱۱
حجت‌الاسلام مقيسه

سازمان تبليغات اسلامی در انتقال پيام اسلام و انقلاب به جهان نقش مؤثری داشته است

امام‌جمعه كلاردشت در مراسم توديع و معارفه رئيس اداره تبليغات اسلامی كلاردشت كه با حضور مديركل تبليغات اسلامی مازندران و مسئولان اين شهر برگزار شد،‌ گفت‌ سازمان تبليغات اسلامی در انتقال پيام اسلام و انقلاب به جهان نقش مؤثری داشته است.



به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی اداره‌كل تبليغات اسلامی مازندران، در اين مراسم كه روز چهارشنبه، 27 شهريورماه در كلاردشت برگزار شد،‌ حجت‌الاسلام حسين مقيسه، امام‌جمعه اين شهرستان ضمن خير مقدم و تقدير از مديركل تبليغات اسلامی مازندران از توجه به اين شهرستان بيان كرد: مقوله تبليغ دارای جايگاه و ارزش بلندی است كه حتی در كلام الهی نيز بدان اشاره شده است.


وی با بيان اينكه مسئله تبليغ و نحوه اجرای آن و جايگاه مبلّغان در قران كريم آمده است،‌ افزود: ‌مباحث و موارد مربوط به تبليغ فقط در سخنرانی و در بيان خلاصه نمی‌شود بلكه امروزه جهان با ورود به عصر جديد ارتباطی و تبليغی فضای متفاوتی را نسبت به قبل ايجاد كرده است كه بايد به آن‌ها نيز توجه شود.


امام‌جمعه شهرستان كلاردشت در ادامه افزود: اهميت تبليغ در كشور در بيان امام راحل(ره) و كلام مقام معظم رهبری مشهود است و سازمان تبليغات اسلامی در اين عرصه اقدامات بسيار خوبی را انجام داده كه قابل تقدير است.







 امام‎جمعه كلادرشت:
امروزه دشمنان نظام و انقلاب با آگاهی از گسترش اسلام و پيام انقلاب در سراسر جهان سعی دارند تا اثر تبليغ اسلام ناب را كمرنگ كنند ولی ما بايد با تلاش، دقت و ظرافت در امر تبليغ مفاهيم اسلام و انقلاب را به گوش جهانيان برسانيم

وی با اشاره به فعاليت‌های فرهنگی و قرآنی اداره‌كل تبليغات اسلامی مازندران بيان كرد: ‌بيان حقايق و تبليغ اسلام ناب با ايجاد بسترهای لازم و برنامه‌ريزی‌های مستمر توسط اداره‌كل تبليغات اسلامی مازدران در حال انجام است و اين نهاد مقدس و مهم در جهت تحقق اهداف عاليه نظام مقدس جمهوری اسلامی و مبانی اعتقادی گام‌های مؤثری را برداشته است.


امام‎جمعه كلادرشت اضافه كرد: امروزه دشمنان نظام و انقلاب با آگاهی از گسترش اسلام و پيام انقلاب در سراسر جهان سعی دارند تا اثر تبليغ اسلام ناب را كمرنگ كنند ولی ما بايد با تلاش، دقت و ظرافت در امر تبليغ مفاهيم اسلام و انقلاب را به گوش جهانيان برسانيم.


وی با بيان اين نكته كه سازمان تبليغات اسلامی در انتقال پيام اسلام و انقلاب به جهان نقش مؤثری داشته است،‌ اظهار كرد: به فرموده مقام معظم رهبری در ديدار با فرماندهان سپاه، ‌بزرگترين چالش غرب با جمهوری اسلامی ايران مسئله هسته‌ای نيست بلكه مشكل آن‌ها اين است كه اين نظام در مقابل ظلم ايستاده است و از طرفی هيچ ظلمی را هم بر نمی‌تابد.


در اين مراسم، حجت‌الاسلام ناصر شكريان نيز در مورد برنامه‌های سازمان تبليغات اسلامی گفت: افتتاح ششمين دبيرستان معارف در چالوس، انتخابات شوراهای مذهبی شهرستان‌ها در آبان‌ماه سال جاری و اعزام هزار روحانی به شهرها و روستاهای استان در دهه اول محرم از اولويت برنامه‌های اين سازمان خواهد بود.


مديركل تبليغات اسلامی مازندران افزود: با توجه به شهرستان شدن كلاردشت و موقعيت گردشگرپذيری منطقه با ارتقاء اداره ازسوی سازمان توجه ويژه خواهد شد.

captcha