فرمانده ناحيه مقاومت سپاه سنندج گفت در قالب اردوهای راهيان نور 120 نفر از دانشآموزان دبيرستان شهيد نمكی ناحيه يك این شهرستان به مناطق عملياتی شمال غرب كشور اعزام شدند.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، مراسم بدرقه دانشآموزان با حضور يوسفی، فرمانده ناحيه مقاومت سپاه سنندج، مرادی مدير ناحيه آموزش و پرورش ناحيه يك، كارشناسان، بسيجان ناحيه و جمعی از دانشآموزان اين مديريت شنبه، 30 شهریورماه در هنرستان شهيد نمكی برگزار شد.
در اين مراسم يوسفی، فرمانده ناحيه مقاومت سپاه سنندج به ايراد سخن پرداخت و گفت: 120 نفر از دانشآموزان پايه دوم متوسطه اين هنرستان جهت بازديد از مناطق عملياتی و آشنايی با اين مناطق اعزام شدند.
وی هدف از اعزام كاروان راهيان نور را آشنايی بيشتر دانشآموزان با آرمانها و ارزشهای نظام مقدس، بزرگداشت ياد و خاطره شهدا و هشت سال دفاع مقدس عنوان و بيان كرد: شما دانشآموزان با فهم و درك و بصيرتی كه داريد به مكان مقدسی اعزام میشويد كه دلاورمردانی در راه ميهن و دفاع از آب و خاك و اسلام جانانه دفاع كردند و با نثار جان خود آسايش و پيشرفت را برای كشور فراهم كردند.
فرمانده ناحيه مقاومت سپاه سنندج با اشاره به اينكه پيشرفت و آسايش كنونی ما به بركت خون شهدا و با تدبر، صبر و مقاومت ملت ايران بهوجود آمده است، يادآور شد: شايسته است شما دانشآموزان با انگيزهای كه داريد به ثبت خاطرات از مناطق عملياتی هشت سال دفاع مقدس بپردازيد و با خاطره بهيادماندنی حرمت اين سرزمين را نگه داريد.