کد خبر: 1291615
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۹

ثبت ‌نام 2500 نفر در آزمون حفظ و مفاهيم قرآن در استان مركزی

كارشناس قرآن و عترت اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مركزی از ثبت ‌نام 2500 نفر در آزمون حفظ و مفاهيم قرآن كريم در اين استان خبر داد.



عليرضا حاج‌علی‌بيگی، كارشناس قرآن و عترت اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مركزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، ضمن اعلام اين خبر افزود: آزمون ملی حفظ و مفاهيم قرآن كريم مهرماه امسال در استان مركزی برگزار می‌شود.


وی ادامه داد: اين آزمون به همت معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مركزی و 23 موسسه فرهنگی قرآن و عترت اين استان برگزار می‌شود.


حاج‌علی‌بيگی خاطرنشان كرد: ثبت نام آزمون ملی حفظ و مفاهيم قرآن كريم از طريق پايگاه اداره آموزش معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی صورت گرفته كه در طی آن بيش از 2500 نفر از قرآن‌آموزان كه در موسسات قرآنی و يا به صورت آزاد اين دوره‌ها را سپری كردند، ثبت‌ نام كرده‌اند.


كارشناس قرآن و عترت اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مركزی بيان كرد: در اين آزمون رشته‌های جديدی اضافه شده است كه اين تنوع در رشته‌ها سبب شد كه استقبال خوبی از رشته‌های حفظ قرآن صورت گيرد، همچنين رشته‌های حفظ سه جزء، حفظ پنج جزء، حفظ 10 جزء، حفظ 20 جزء و حفظ كل قرآن كريم، رشته‌های مفاهيم و رشته‌های تفسير و تدبر قرآن كريم از جمله بخش‌های اين آزمون است.


وی در پايان يادآور شد: دوازدهمين دوره آزمون ملی حفظ و مفاهيم قرآن كريم جمعه، 19 مهرماه برگزار می‌شود و لازم است كه شركت‌كنندگان كارت ورود به جلسه خود را با مراجعه به موسسات قرآنی خود و يا اداره فرهنگ و ارشاد شهر محل سكونت ممهور به مهر ورود كنند.

captcha