کد خبر: 1291803
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۳

مربيان پرورشی زمينه‌ساز تقويت بصيرت و بينش دانش‌آموزان باشند

مربيان پرورشی بايد زمينه تقويت بصيرت و بينش را در دانش‌آموزان فراهم كنند تا پيشرفت علمی و غلبه بر جهل و نادانی در آ‌ن‌ها به وجود آيد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خوزستان، سيدبهادر موسوي، مدير آموزش و پرورش ناحيه 2 اهواز 30 شهريورماه در جمع مربيان و معاونان پرورشی اين ناحيه، اظهار كرد: جامعه‌ای كه در آن به والدين احترام گذاشته نشود و معلم مورد تكريم قرار نگيرد، جامعه‌ای موفق نخواهد بود.


وي مربيان و معاونان پرورشی را به‌عنوان راهبران فرهنگی مجموعه عظيم آموزش و پرورش ياد كرد و گفت: مربيان پرورشی بايد زمينه تقويت بصيرت و بينش را در دانش‌آموزان فراهم كنند تا پيشرفت علمی و غلبه بر جهل و نادانی در آن‌ها به‌وجود آيد.


مدير آموزش و پرورش ناحيه 2 اهواز گفت: الگوپذيری دانش‌آموزان از مربيان پرورشی بيش از ساير همكاران است؛ لذا مربيان بايد نقش خود را در مدارس به‌خوبی ايفا كنند و با بهره‌گيری از اين مهم، ارزش‌های انقلاب اسلامی را با روش‌های تحليلی به دانش‌آموزان بياموزند.


موسوی اضافه كرد: دشمن می‌خواهد ارزش‌های انقلاب اسلامی را زير سؤال ببرد كه يكی از اين ارزش‌های بزرگ، دفاع مقدس است؛ لذا وظيفه حساس و خطير ما ايجاب می‌كند كه ارزش‌ها، شهامت‌ها و رشادت‌های جوانان و نوجوانان در دوران دفاع مقدس را به جوانان و نوجوانان نسل جديد بياموزيم.


مدير آموزش و پرورش ناحيه 2 اهواز با بيان برنامه‌های فرهنگی اين ناحيه به‌منظور اجرا در سال تحصيلی 93-92 به انتخاب شعار محوری «احترام به والدين؛ تكريم معلم» به‌عنوان محور فعاليت‌های فرهنگی واحدهای آموزشی در سال تحصيلی جديد اشاره كرد و از مربيان و معاونان پرورشی درخواست كرد در برنامه‌های اجرايی خود اين موضوع را مدنظر داشته باشند.

captcha