کد خبر: 1293370
تاریخ انتشار : ۰۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۹

دانش‌آموزان فارس در جشنواره بين‌المللی «هشتمين خورشيد ولايت» خوش درخشيدند

دانش‌آموزان استان فارس شركت‌كننده در ششمين دوره جشنواره بين‌المللی «هشتمين خورشيد ولايت» در رشته‌های سرود، خط در گرافيك و شكسته نستعليق خوش درخشيدند.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس،‌ ششمين دوره جشنواره بين‌المللی دانش‌آموزی فرهنگی هنری «هشتمين خورشيد ولايت» امسال نيز همزمان با دهه كرامت به ميزبانی مشهد مقدس و با مضامين ترويج فرهنگ رضوی، معرفت و زيارت آن امام بزرگوار برگزار شد.


در اين جشنواره دانش‌آموزان گروه سرود «شاهد ذوالانوار» ناحيه 2 شيراز در رشته سرود با اجرای سرود «جوشش دعا» و با مربی‌گری حسين صدرارحامی موفق به كسب رتبه برتر در بين دانش‌آموزان پسر و رتبه دوم در بين تمامی گروه‌ها شدند.


همچنين ابراهيم جمشيدی از شهرستان زرقان در رشته خط در گرافيك و علی قليچ‌خانی در رشته شكسته‌نستعليق از شهرستان جهرم نيزبه ترتيب رتبه‌های اول و سوم جشنواره را به خود اختصاص دادند.


بنا بر اين گزارش، اين جشنواره كه هر سال از سوی بنياد فرهنگی آستان قدس رضوی برگزار شده و آثار برجسته فرهنگی و هنری شامل دل نوشته، شعر، داستان، خوشنويسی، نقاشی، عكاسی، وبلاگ نويسی و سرود از سوی دانش‌آموزان سراسر كشور و خارج از كشور ارائه می‌شود.

captcha