کد خبر: 1293512
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۶
فرمانده سپاه ناحيه زاهدان

دانش‌آموزان در طول دفاع مقدس بيشترين حضور را در عرصه جنگ داشتند

دانش‌آموزان به‌عنوان سرمايه‌های جوان و نوجوان انقلاب اسلامی در طول هشت سال دفاع مقدس بيشترين حضور را در عرصه جنگ داشتند و بيشترين شهدا مربوط به اين قشر هستند.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه سیستان‌ و بلوچستان، محسن اكبری، فرمانده سپاه ناحيه زاهدان دوم مهرماه در مراسمی كه به‌مناسبت هفته دفاع مقدس به ميزبانی آموزش و پرورش ناحيه دو با حضور مسئولان در دبيرستان فضيلت زاهدان برگزار شد، گفت: در سيستان و بلوچستان بيش از 250 شهيد دانش‌آموز وجود دارد.


وی اظهار كرد: دانش‌آموزان به‌عنوان سرمايه‌های جوان و نوجوان انقلاب اسلامی در طول هشت سال دفاع مقدس بيشترين حضور را در عرصه جنگ داشتند و بيشترين شهدا مربوط به اين قشر هستند.


فرمانده سپاه ناحيه زاهدان افزود: اين آمار نشان از دلدادگی اين دانش‌آموزان به كشور داشته كه سنگر مدرسه را به بهانه حفظ از كشورشان ترك و در جبهه‌های 8 سال دفاع مقدس حضور يافتند.


اكبری با اشاره به اينكه دشمن در عمليات نرم حركت می‌كند، تأكيد كرد: بايد ارزش‌های خود را حفظ كنيم و با بالا بردن ايمان، وحدت و ولايت‌پذيری در مسير شهدا پا بگذاريم و راه آن‌ها را ادامه دهيم تا آرمان‌های اصيل خود را حفظ كنيم.

captcha