کد خبر: 1293915
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۷

آغاز ثبت نام طرح‌های آموزش قرآن در شيراز

ثبت نام طرح‌های آموزش قرآن در مؤسسه نور هدايت و ارشاد ثقلين شيراز آغاز شده است و تا پايان مهرماه جاری ادامه می‌يابد.









سيده فاطمه حسينی، مديرمسئول مؤسسه نورهدايت و ارشاد ثقلين فارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: ثبت نام طرح‌های آموزش قرآن از اول مهرماه در مؤسسه نور هدايت و ارشاد ثقلين شيراز آغاز شده است و تا پايان مهرماه جاری ادامه می‌يابد و كلاس‌ها نيز از اول آبان‌ماه سال جاری آغاز می‌شود.


وی در ادامه افزود: از كلاس‌های آموزشی در نظر گرفته شده برای اين دوره می‌توان به حفظ، تثبيت حفظ، حفظ قرآن ويژه خردسالان و روخوانی قرآن ويژه خردسالان قبل از دبستان اشاره كرد.


حسينی تصريح كرد: مدت زمان در نظر گرفته شده برای اجرای اين طرح 3 تا 6 ماه آموزشی است و مدت زمان برگزاری هر دوره بستگی به فراگيری قرآن‌آموزان دارد.


مديرمسئول مؤسسه نورهدايت و ارشاد ثقلين فارس در پايان خاطرنشان كرد: كلاس‌های اين دوره با تكميل ظرفيت از سوی متقاضيان 2 تا 3 جلسه آموزشی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان جهت كسب اطلاعات بيشتر می‌توانند با شماره تلفن 07112323256 تماس حاصل كنند.

captcha