معاون فرماندار ايوان با تأكيد بر ترويج و تبليغ فرهنگ دفاع مقدس در جامعه، اظهار كرد بايد كوشيد تا فرهنگ و تاريخ پرشكوه اين دوران نه تنها به اين نسل بلكه به نسل آينده و حتی به ملل ديگر(مظلومان و آزادیخواهان جهان) انتقال داده شود.
پروير كولانی، معاون فرماندار شهرستان ايوان در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه ايلام، با تأكيد بر ترويج و تبليغ فرهنگ دفاع مقدس در جامعه، اظهار كرد: در هفته دفاع مقدس بايد در راستای شناساندن ايثارگریها و از خودگذشگیهای مردان بیادعای آن زمان بيشتر تلاش نمود؛ اگر اين مهم به خوبی در جامعه و نسل جوان نهادينه شود خيلی از مشكلات جامعه حل خواهد شد.
وی با بيان اينكه هفته دفاع مقدس به سادگی مقدس ناميده نشده و با تدبير و به علت ارزشهای والا و حماسههای هشت سال دفاع، تقدس پيدا كرده است، خاطرنشان كرد: انقلاب و پيشرفت ايران اسلامی امروز حاصل خون شهيدان دفاع مقدس است.
كولانی، ادامه داد: انتقال تاريخ و نهادينه كردن رشادتهای دروان دفاع مقدس به نسل جوان و آينده بسيار ضروری است و بايد به اين مهم توجه جدی شود.
معاون فرماندار ايوان با تأكيد بر اينكه بايد در اين هفته به سراغ بازماندگان دفاع مقدس برويم تاحقايق جنگ را از نزديك لمس نمائيم، تصريح كرد: بايد كوشيد تا تاريخ پرشكوه اين دوران و فرهنگ دفاع مقدس را نه تنها به اين نسل بلكه به نسل آينده و حتی به ملل ديگر(مظلومان و آزادیخواهان جهان) انتقال داده شود.