به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، حجتالاسلام صفر قربانپور، سرپرست اداره تبليغات اسلامی استان مركزی سوم مهرماه در مراسم توديع و معارفه مديركل اين اداره، با اشاره به اينكه در آيه 52 سوره مباركه فرقان آمده است؛ «فَلَا تُطِعِ الْكَافِرِينَ وَجَاهِدْهُم بِهِ جِهَادًا كَبِيرًا»، افزود: از ديدگاه مفسران قرآن كريم جهاد اكبر بهمعنای جهاد فرهنگی، فكری و تبليغی و استدلال منطقی در برابر ديگران است، لذا جهاد اكبر دارای خصوصياتی است از جمله اينكه وسعت آن به بزرگی تبليغ انبياء و نبی مكرم اسلام بوده و تا قيامت استمرار دارد.
وي تصريح كرد: جهاد اكبر در يك جامعه اسلامی نبايد تنها به سازمان و نهادی خاص محدود شود و نيازمند يك جبهه فرهنگی همگانی است و در اين راستا لازم است كه علما، روحانيان، حوزويان و دانشگاهيان در كنار يكديگر به تحقق چنين امری همت گمارند.
قربانپور با بيان اينكه جهاد فرهنگی به ابزار و تجهيزات خاص نيازمند است، تصريح كرد: اگر تمام افراد جامعه مقابله با كفرو نفاق را در دستور كار خود قرار داده و با وفاق و همدلی به تقويت جبهه فرهنگی بپردازند، قطعاً جهاد اكبر مورد رضای باری تعالی را بهثمر خواهند نشاند.
اين مقام مسئول با اشاره به اينكه سازمان تبليغات اسلامی در راستای تحقق اهداف به مساعدت همه جانبه مردم و مسئولان نيازمند است، خاطرنشان كرد: اميد است بتوانيم در استان مركزی رسالت سازمانی خود را بر اساس آنچه كه مورد رضای حق تعالی است، جامه عمل بپوشانيم.
به گزارش ايكنا، حجتالاسلام نعمتالله سرلكيان ، مديركل اسبق اداره تبليغات اسلامی استان مركزی نيز در ادامه با اشاره به آيه 80 سوره مباركه اسراء؛ «وَقُل رَّبِّ أَدْخِلْنِی مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِی مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّی مِن لَّدُنكَ سُلْطَانًا نَّصِيرًا »، افزود: بر اساس اين آيه راستی و صداقت اساس ورود و خروج به هر رسالتی است.
وی اظهار كرد: هر كس كه به قرآن معتقد است بايد چنين نگرشی را نسبت به امور در پيش گرفته و جز صداقت و راستی را سرلوحه اعمال خود قرار ندهد.
حجتالاسلام سرلكيان تصريح كرد: سازمان تبليغات اسلامی به فرمان امام راحل با رويكرد ترويج آموزههای دينی و قرآنی و سيره اهل بيت(ع) در جامعه تأسيس شد.
وی در ادامه به ارائه گزارشی از عملكرد خود در مدت 3 سال سابقه مديريت در ادارهكل تبليغات اسلامی استان مركزی پرداخت و گفت: تعامل با روحانيت و ساماندهی مبلغات از جمله اقدامات اين اداره بود.
حجتالاسلام سرلكيان ساماندهی تشكلهای مذهبی به ويژه در بخش جسات خانگی بانوان و تأسيس كانون مداحان را از ديگر اقدامات عنوان كرد.
مديركل اسبق اداره كل تبليغات اسلامی استان در پايان با بيان اينكه در حال حاضر به همت اين اداره 40 مؤسسه قرآن و 150 خانه قرآن در سراسر استان در حال فعاليت هستند، خاطرنشان كرد: تشكيل انجمن خيران قرآن و تشكيل افراد خير در اين زمينه و تشكيل مجمع پيشكسوتان قرآنی نيز از اقدامات ديگر بود.