کد خبر: 1294679
تاریخ انتشار : ۰۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۸

كتاب «هويت و امنيت ملی در اسلام» منتشر شد

كتاب «هويت و امنيت ملی در اسلام» نوشته محمدعلی بخشی نهاوندی كه به جايگاه و ارزش امنيت و هويت، چگونگی تحصيل و حفظ و تقويت آن‌ها و تبيين عوامل ناسازگار با آن‌ها از ديدگاه اسلام پرداخته است، توسط انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامی منتشر شد.









به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، كتاب «هويت و امنيت ملی در اسلام» نوشته محمدعلی بخشی نهاوندی كه به جايگاه و ارزش امنيت و هويت، چگونگی تحصيل و حفظ و تقويت آن‌ها و تبيين عوامل ناسازگار با آن‌ها از ديدگاه اسلام پرداخته است، توسط انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامی منتشر شد.


بنا بر اين گزارش، امنيت نخستين نياز يك اجتماع سالم است كه هدفی دارد و برای رسيدن به آن تلاش می‌كند. هويت نيز مانند امنيت دارای نقش ممتاز و كليدی است. هدف از امنيت اين است كه زمينه رشد ارزش‌های والای انسانی و دينی فراهم شود تا در سايه آن هويت انسانی و دينی شكل گيرد و انسان به هدفی كه برای او منظور شده است برسد.


نويسنده كتاب «هويت و امنيت ملی در اسلام» به منظور تبيين موضوع كتاب فصل اول اين اثر را به توضيح برخی مفاهيم و مقدماتی اختصاص داده است كه برای شناخت امنيت و هويت و رابطه آن‌ها در اسلام به نظر می‌آيد.


وی در فصل دوم به توضيح و بسط امنيت از جهت هدف از امنيت، اقسام امنيت از جهت نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و در نهايت آسيب‌های امنيتی كه امنيت را به خطر می‌اندازند پرداخته است و در فصل سوم هويت عناصر تشكيل‌دهنده هويت را بررسی كرده است. هدف از اين فصل تبيين چگونگی هويت‌سازی يا تقويت هويت اسلامی و شناسايی آسيب‌های هويت دينی است.


در فصل پايانی كتاب نيز مناسبات بين امنيت و هويت و رابطه و تعامل متقابل امنيت و هويت در اسلام بررسی شده است.


يادآور می‌شود، كتاب «هويت و امنيت ملی در اسلام» به قلم محمدعلی بخشی نهاوندی با ‌شمارگان 1000 نسخه، در 270 صفحه و با قيمت 130 هزار ريال توسط انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و انديشه اسلامی منتشر شده است.

captcha