کد خبر: 1296327
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۰

اعلام آمادگی دفتر نهاد رهبری دانشگاه مازندران جهت مشاوره مذهبی به دانشجويان

مسئول نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری دانشگاه مازندران طی مراسمی در جمع دانشگاهيان و دانشجويان دانشگاه مازندران از اعلام آمادگی اين نهاد جهت مشاوره در حوزه‌های اعتقادی، اجتماعی و ... خبر داد.



به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين المللی قرآن (ايكنا) در بابلسر، حجت‌الاسلام والمسلمين سيدحسين حسينی، مسئول نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری دانشگاه مازندران، هفتم مهرماه در جمع دانشجويان و كاركنان دانشگاه مازندران در نمازخانه پرديس اين دانشگاه در زمان بين‌الصلاتين به مناسبت آغاز سال تحصيلی جديد، ضمن تبريك به دانشگاهيان ودانشجويان در قرار گرفتن سال تحصيلی جديد، گفت: دانشجويان عزيز در راه كسب علم و دانش رغبت بيشتری نشان دهند تا با كسب علم و معرفت بتوان خدمات ارزنده‌ای به اين كشور ارائه كرد.


وی در ادامه با بيان احكام شرعی در خصوص نماز مسافر و احكام نماز، بيان كرد: دانشجويان و اساتيد محترم به وظيفه شرعی خود به نحو احسن مطلع باشند و به آن عمل كنند.


حجت‌الاسلام حسينی تصريح كرد: دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه مازندران جهت حضور پررنگ دانشجويان برای استفاده و بهره‌مندی از بخش‌های مختلف و مشاوره در حوزه‌های اعتقادی، اجتماعی و ... اعلام آمادگی كرده و پذيرای شما عزيزان است.


مسئول نهاد نمايندگی مقام معظم رهبری دانشگاه مازندران با اشاره به آيه «فول وجهك شطر المسجدالحرام»، عنوان كرد: برای كسانی كه در خود مسجد الحرام حضور دارند خود كعبه ملاك است ولی برای آنان كه در خارج از مكه هستند كعبه فقط سمت و جهت محسوب می‌شود و دقت بسيار دقيق در تعيين قبله لازم نيست.


وی با اشاره به نظرات فقهی برخی از فقهای قديم نظير «علامه ابن شهر آشوب مازندرانی»، اظهار كرد: اين شخصيت برجسته جهان اسلام رو به حرم بودن را در سمت قبله كافی دانستند كه در واقع حرم همان مكه سابق بود كه به شعاع 30 كيلومتر كعبه گفته می‌شود.


حجت‌الاسلام حسينی در ادامه ياد و خاطره شهدای و دلاوری‌های ايثارگران، جانبازان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشت و ادامه داد: دانشجويان عزيز از ارواح طيبه و ملكوتی شهيدان گمنام كه در جوارشان هستيم بهره كافی و وافی را ببرند و ضمن طلب استمداد از آنان، روش و سيره آنان را سرلوحه كار خود قرار گيرد تا همچون آن بزرگواران پای در مسير ولايت گذاشته، تا اينكه از ياوران حقيقی مقام عظمای ولايت باشيم.

captcha