کد خبر: 1297349
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۹
امام جمعه تفرش

خيّران با ورود به عرصه‌های علمي موجب تقويت ابعاد تخصصی جامعه شوند

بهترين سرمايه‌گذاری در حوزه‌های علمی است؛ از اين‌رو لازم است خيران با ورود به عرصه‌های علمی موجبات تقويت ابعاد تخصصی و تعهدی جامعه كه همان دانشگاه‌ها و حوزه‌های علميه است را فراهم كنند.



به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) شعبه مركزي، احمدرضا رباني، رئيس دانشگاه تفرش 9 شهريورماه در مراسم بهره‌برداري از سالن اجتماعات حاج ابراهيم نصير اين دانشگاه كه با حضور رئيس جامعه خيران مدرسه‌ساز كشور برگزار شد، گفت: حضور خيران در عرصه‌های عمرانی در دانشگاه تفرش زمينه رشد و بالندگی اين دانشگاه را فراهم كرده است.


وي با بيان اينكه دانشگاه تفرش يكی از دانشگاه‌های پيشكسوت در امر ارتباط با خيران است، افزود: اين دانشگاه با ايجاد مجمع خيران دانشگاه‌ساز از پتانسيل‌های خيران در امر توسعه و پيشرفت دانشگاه استفاده می‌كند كه اين حضور سند افتخار و مباهات برای دانشگاه تفرش است.


رئيس دانشگاه تفرش تصريح كرد: حوزه پژوهشی دانشگاه تفرش نيازمند حضور خيران به‌منظور تجهيز امكانات آزمايشگاهی و پژوهشی خود در راستای توليد علم و دانش است.


به گزارش ايكنا، حجت‌الاسلام سيدمحمد ‌مؤمني، امام جمعه تفرش نيز در اين مراسم، افزود: افتخار و اقتدار نظام مرهون ازخودگذشتگی، ايثار و مقاومت رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع مقدس است.


وي با اشاره به سخنرانی رئيس جمهور در سازمان ملل، اظهار كرد: دكتر روحاني با اقتدار از حقوق حقه ملت ايران دفاع كرد كه اين امر به بركت سرمايه‌های عظيم ملی كه همان شهدا هستند ايجاد شد.


مؤمني تصريح كرد: بهترين سرمايه‌گذاری، سرمايه‌گذاری در حوزه‌های علمی است؛ از اين‌رو لازم است خيران با ورود به عرصه‌های علمی موجبات تقويت ابعاد تخصصی و تعهدی جامعه كه همان دانشگاه‌ها و حوزه‌های علميه است را فراهم كنند.


يادآور مي‌شود، در پايان اين مراسم از خدمات دو تن از خيران تفرشی تقدير و كلنگ احداث ساختمان اداری ـ آموزشی كه با مشاركت خيّر نيكوكار حاج عبدالحسين يعقوبی‌نسب در زمينی به مساحت 1200مترمربع احداث می‌شود به زمين زده شد.


یادآوری می‌شود که گلباران قبور مطهر دو شهيد گمنام دانشگاه تفرش از ديگر برنامه‌های جانبی اين مراسم بود.

captcha