کد خبر: 1298912
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۳
آيت‌الله هاشمی رفسنجانی

القای اختلاف و ناامنی، سوهان روح مردم عراق است

رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام گفت می‌خواهند بين فرقه‌های قومی و مذهبی القای اختلاف كنند تا با نقشه شوم، موجب ايجاد اختلال در مسير حركت مردم به‌سوی همدلی و همكاری،گسترش سوهان روح، يعنی ناامنی شوند.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روابط عمومی مجمع تشخيص مصلحت نظام، آيت‌الله هاشمی رفسنجانی رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام شنبه 13 مهرماه در ديدار رئيس مجلس اعلای عراق، نقش مسئولان فعلی عراق و بزرگان و رؤسای قوميت‌ها را در تحكيم وحدت بسيار مهم ارزيابی كرد و افزود: دامن زدن به اختلافات سليقه‌ای سياسی، باعث گسترش آن بين مردم در همه زمينه‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و فرهنگی می‌شود.


اين عضو مجلس خبرگان رهبری، وجود عتبات عاليات در سرزمين عراق را امتياز بسيار مناسبی برای گسترش روابط مردم ايران و عراق و ظرفيت بسيار بالايی برای دعوت از مسلمانان جهان برای سفر به آن سرزمين دانست و اظهار كرد: مردم دو كشور ايران و عراق هم، با اشتراكات فراوان، به‌ويژه ارادت به اهل بيت(ع) می‌توانند الگويی برای روابط همسايگان باشند.


وی در پاسخ به اظهارات عمار حكيم كه انتخابات 24 خرداد و نتيجه آن را محصول برنامه‌ريزی‌های بزرگان سياسی و به‌ويژه آيت‌الله هاشمی رفسنجانی خواند، گفت: مردم نقش اساسی را داشتند كه با هوشياری و پس از مقايسه فضای هشت سال گذشته كشور، تصميم گرفتند در سياست داخلی و خارجی و روابط با سازمان‌های جهانی به اعتدال روی آورند.


بر اساس اين گزارش، حجت‌الاسلام والمسلمين سيدعمار حكيم نيز در اين ديدار، با تبريك نتيجه انتخابات رياست جمهوری و تغيير فضای سياسی كشور، گزارشی از آخرين وضعيت اوضاع عراق در زمينه‌های سياسی و اقتصادی ارائه كرد.


رئيس مجلس اعلای عراق، با تجليل از برنامه رئيس‌جمهور ايران در برخورد عقلانی با جهانيان، تأكيد كرد: حقيقت و حقانيت انقلاب اسلامی همين است و اميدواريم غربی‌ها ارزش اين اقدامات مردم و دولت ايران را بدانند.


وی در ادامه ديدار، خواستار گسترش روابط دو كشور در عالی‌ترين سطوح شد و گفت: در عراق هم، مردم و مسئولان آماده و خواستار تحكيم روابط با ايران هستند و ايرانيان را بهترين دوستان خود در منطقه می‌دانند.


captcha