حجتالاسلام سيدنصير حسينی، امام جمعه دهدشت در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه كهگيلويه و بويراحمد، گفت: ولايت فقيه در رأس حاكميت جامعه دينی و قانونی است و كار كردن در چنين جامعهای عبادت محسوب میشود.
وی اظهار كرد: حيات بخشيدن و دفاع از جامعه اسلامی و ارزشی وظيفه همگانی است و مردم كشور ما تفكر شيعی و اسلامی دارد و هدفش رسيدن به جامعه آرمانی و حكومت مهدوی است.
امام جمعه دهدشت بيان كرد: ايران اسلامی بهعنوان الگويی برای جهان اسلام و ساير ملتها است و اين اقتدار بهخاطر اين است كه مردم توانستند حكومت كنند و رفتارهای سياسی و دموكراسی خود را رعايت كنند.
حجتالاسلام حسينی ابراز كرد: تبعيت از فرامين و منويات ولايت فقيه امری لازم و ضروری است كه هماكنون نماد محور حق در نظام مقدس انقلاب اسلامی حضرت آيتالله العظمی امام خامنهای است.
وی بر ضرورت تميز حق از باطل از سوی افراد جامعه تأكيد كرد و افزود: تبعيت از فرامين و دستورات ولايت فقيه مهمترين ابزار در راستای تميز و شناسايی حق از باطل است.
امام جمعه دهدشت با تأكيد بر اينكه همه بايد برای تقويت انقلاب اسلامی رسالت خود را به خوبی ايفا كنند، خاطرنشان كرد: انقلاب اسلامی نشأت گرفته از قيام عاشورا و زمينه ساز ظهور امام عصر(عج) است و همه بايد برای حفظ اين نظام ولايی رسالت خود را به خوبی ايفا كنيم.
حجتالاسلام حسينی با اشاره به شرايط زندگی در حكومت طاغوتی، تصريح كرد: امروز تنها حكومتی حق حاكميت دارد و باطل نيست كه در رأس آن ولايت فقيه قرار دارد، هيچ كس حق حكومت بر جامعه بشری ندارد، مگر اينكه مجوزی از ناحيه اوليای الهی داشته باشد.