کد خبر: 1303673
تاریخ انتشار : ۲۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۶

خانواده مهم‌ترين پايگاه تربيتی فرزندان است

مدرّس حوزه علميه امّ‌المؤمنين اهل سنت شهرستان سراوان گفت خانواده مهم‌ترين پايگاه يادگيری كودك است و والدين اساسی‌ترين نقش را در تربيت قرآنی فرزندان بر عهده دارند.



خديجه دهواری، مدرّس حوزه علميه امّ‌المؤمنين اهل سنت شهرستان سراوان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه سيستان‌وبلوچستان، گفت: آموزش قرآن به فرزندان از سنين خردسالی، نقشی شگرف در جلوگيری از انحطاط رفتاری و اخلاقی آنان و گرفتار شدن در منجلاب جرم و بزه‌كاری خواهد داشت.


مدرّس حوزه علميه امّ‌المؤمنين اهل سنت شهرستان سراوان در ادامه افزود: كودكی كه از نخستين دوران زندگی با مبانی متعالی قرآن آشنا شود و بياموزد كه ارتكاب گناه چه پيامدهای ويران‌كننده بر روح و جسم فرد و جامعه دارد، هرگز پای در اين منجلاب كشنده نمی‌گذارد.


دهواری اظهار كرد: بهترين زمان برای شروع فراگيری قرآن، سن 9 سالگی است. چرا كه در اين سن، دانش‌آموز دغدغه كمتری برای درس خواندن دارد، و از طرفی با يادگيری كامل زبان فارسی، آمادگی پذيرش زبان عربی به‌عنوان زبان قرآنی را دارد.


مدرّس حوزه علميه امّ‌المؤمنين اهل سنت شهرستان سراوان همچنين تصريح كرد: والدين نقش بسزايی در علاقمندی كودكان به قرآن دارند، زيرا كودكان در اين دوره بسرعت تأثير می‌پذيرند و تحريك می‌شوند و به تقليد گرايش دارند. لذا نوع زندگی والدين و طرز فكر آنان در تربيت صحيح كودكان نقش دارد.


دهواری با اشاره به اهميت نقش خانواده در تربيت قرآنی فرزندان، بيان كرد: خانواده مهم‌ترين پايگاه يادگيری است. بنابراين والدين بايد نهايت دقت خود را در جهت علاقمندی كودكان به قرآن كريم بكار گيرند.


مدرّس حوزه علميه امّ‌المؤمنين اهل سنت شهرستان سراوان در پایان تصريح كرد: امروزه در قرنی قرار داريم كه آموزش‌ها بسوی شيوه‌های مدرن پيش می‌رود و از شكل مستقيم به غير مستقيم، و حضوری به غير حضوری يا به اصطلاح مجازی حركت كرده است، بنابراين با استفاده از اين موقعيت‌ها بايد روش‌های آموزش قرآن را نيز هموار كرد.

captcha