کد خبر: 1304524
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۷

كاروان دانش‌آموزی راهيان نور لامرد به مناطق عملياتی دفاع مقدس اعزام شدند

در سال تحصيلی جديد بيش از 220 نفر از دانش‌آموزان پسر شهرستان لامرد در قالب اردوهای راهيان نور به مناطق عملياتی دوران دفاع مقدس واقع در جنوب ايران اعزام شدند.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، در سال تحصيلی جديد بيش از 220 نفر از دانش‌آموزان پسر شهرستان لامرد در قالب اردوهای راهيان نور به مناطق عملياتی دوران دفاع مقدس واقع در جنوب ايران پنج‌شنبه، 25 مهرماه اعزام شدند.


مراسم بدرقه اين دانش‌آموزان با سخنرانی محمود صفری، فرماندار شهرستان و با حضور فرمانده ناحيه مقاومت بسيج سپاه و نماينده ولی فقيه در سپاه لامرد، فرمانده نيروی انتظامی، بخشدار مركزی، مدير آموزش و پرورش شهرستان و همچنين جمعی از مديران و معلمان آموزش و پرورش در محل مسجد امام جعفر صادق(ع) كه محل اعزام به جبهه در دوران دفاع مقدس بود، برگزار شد.


اين تعداد دانش‌آموز در قالب پنج دستگاه اتوبوس به مدت چهار روز از مناطق عملياتی جنوب از قبيل اروند، شلمچه، عمليات رمضان، دهلاويه، هويزه و همچنين از رزمايش تدارك ديده شده است، بازديد می‌کنند.


ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و آمادگی دفاعی دانش‌آموزان برای مقابله با جنگ نرم دشمن از اهداف اصلی اعزام كاروان‌های راهيان نور دانش‌آموزی به مناطق عملياتی دوران دفاع ‌مقدس است كه حضور دانش‌آموزان در مناطق عملياتی، علاوه بر آشنايی آن‌ها با فضای معنوی شهيد و شهادت، يك نوع آمادگی در مقابله با جنگ نرم دشمن است.


اعزام دانش‌آموزان‌ به مناطق سابق جنگی در واقع خط بطلانی بر توطئه‌های فرهنگی دشمنان نظام اسلامی و يكی از برنامه‌های فرهنگی عميق و تأثير‌گذار است.


يادآور می‌شود، تعدادی از رزمندگان دوران دفاع مقدس نيز به‌عنوان راوی دوران دفاع مقدس در اين اردو اين دانش‌آموزان را همراهی می‌کنند.

captcha