کد خبر: 1304878
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۳
نجفي عنوان كرد

راهيان نور؛ فرصتي مغتنم جهت آشنايي با فرهنگ ايثار و شهادت

مدير آموزش و پرورش دليجان اردوی راهيان نور را يك فرصت مناسب برای آشنايی دانش‌آموزان با فرهنگ ايثار و شهادت عنوان كرد و افزود صد نفر از دانش‌آموزان پسر از اين شهرستان در قالب كاروان راهيان نور به مناطق عملياتی جنوب كشور اعزام شدند.









نجفی، مدير آموزش و پرورش دليجان در گفت‌وگو با خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) شعبه مركزي، اردوی راهيان نور را يك فرصت مناسب برای آشنايی دانش‌آموزان با فرهنگ ايثار و شهادت عنوان كرد.


وي تصريح كرد: دانش‌آموزان قدم در جايی قدم می‌گذارند كه بسيار متبرك است و خون‌های شهدا در اين سرزمين ريخته و بدن‌های پاكی در آن مدفون شده است.


نجفي اضافه كرد: دانش‌آموزان بايد در حد توان از اين سفر معنوی بهره ببرند و با مجاهدت و جانفشانی‌های رزمندگان در دوران دفاع مقدس آشنا شوند و آن را در زندگی خود به كار ببرند.


مدير آموزش و پرورش دليجان در پايان خاطرنشان كرد: حدود 100 نفر از دانش‌آموزان پسر مقطع متوسطه اين شهرستان به اين اردو اعزام شدند.

captcha