کد خبر: 1306309
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۰

دستگاه قضايی و نيروی انتظامی بازوان نظام در برقراری عدالت و امنيت هستند

رئيس كل دادگستری استان گيلان با بيان اينكه دستگاه قضايی و نيروی انتظامی جدا از يكديگر نيستند بلكه در بحث عدالت و امنيت از بازوان نظام هستند، گفت دستگاه قضايی و ناجا با يكديگر تفاهم و تعامل كامل دارند.



به گزارش خبرگزاری بين‏ المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، دومين جلسه تعامل قضايی روز گذشته، 29مهرماه با حضور فرمانده انتظامی استان گيلان و رئيس كل دادگستری استان و جمعی از روسای پليس ‏های تخصصی در سالن اجتماعات دادگستری برگزار شد.


سردار ابراهيم قائد رحمتی، فرمانده انتظامی استان گيلان با بيان اينكه دستگاه قضايی و پليس، بازوان قدرتمند نظام در راه اجرای عدالت اسلامی جامعه محسوب می ‏شوند، اظهار كرد: بازوان قدرتمند نظام هميشه و در هر حال بايد با تعامل مطلوب اهداف و مقاصد عاليه را مدنظر قرار دهند.


وی تعامل بين دستگاه قضايی و نيروی انتظامی را بسيار خوب توصيف كرد و گفت: اين تعامل حسنه موجب برخورد قاطع با برهم زنندگان نظم و امنيت شده و امنيتی باثبات را سطح استان بوجود آورده است.


قائد رحمتی از فعاليت‏ ها و اقدامات مطلوب دستگاه قضايی در اجرای صحيح قوانين و صدور احكام قاطع قضايی تشكر و قدردانی كرد و افزود: حفظ و ارتقای اين امنيت مطلوبی كه در حال حاضر در استان گيلان حاكم است با تعامل و همكاری بين دستگاه‏های قضايی، انتظامی و امنيتی استان حاصل شده است .


فرمانده انتظامی استان گيلان، وضعيت امنيتی پايدار و مطلوب استان را در سايه تعامل بوجود آمده در سطح استان دانست و تصريح كرد: اين امر نشان دهنده تلاش بی وقفه دادگستری و پليس جهت حفظ و ارتقای امنيت در استان است.


سردار قائد رحمتی در پايان تقدير و تشكر خود از دستگاه قضايی كه همگام با پليس در همه صحنه‏ها حضور داشته و در بحران‏ها نيز يار و ياور نيروی انتظامی هستند را اعلام كرد.


سياوش‏پور، رئيس كل دادگستری استان گيلان نيز در اين جلسه با اعلام اينكه دستگاه قضايی و نيروی انتظامی جدا از يكديگر نيستند بلكه در بحث عدالت و امنيت از بازوان نظام هستند، گفت: دستگاه قضايی و ناجا با يكديگر تفاهم و تعامل كامل دارند و در طول دوران خدمت خود نيز با همه همكاران در ناجا ارتباط خوبی داشته‏ اند.


سياوش‏ پور ساختار اصل قضاوت را پليس اعلام و اظهار كرد: دستگاه قضايی نمی‏تواند پليس را از خود جدا بداند زيرا هر دو بايد با تعامل و همفكری همه مشكلات را حل كنند.


رئيس كل دادگستری استان گيلان در پايان اظهار اميدواری كرد كه پليس و نيروی انتظامی قدر نعمات اين خدمت را دانسته و به صورت مشاركت با موفقيت اين امورات را پيش ببرند.

captcha