کد خبر: 1309113
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۹
حجت‌الاسلام طاهری اعلام كرد

احتمال خروج موضوع روزنامه بهار از دستور كار اصلی كميسيون فرهنگی مجلس

سخنگوی كميسيون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به رأی هيئت منصفه مطبوعات در مورد روزنامه بهار گفت با توجه به اين اتفاق، احتمالا اين موضوع به عنوان بحث اصلی در كميسيون فرهنگی مطرح نشود.



حجت‌الاسلام والمسلمين علی طاهری، سخنگوی كميسيون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، با اشاره به واكنش مجلس به مقاله توهين‌آميز روزنامه بهار اظهار كرد: روز گذشته در واكنش به مقاله مذكور بيانيه‌ای تنظيم شد؛ همچنين برخی از نمايندگان در تذكری كتبی از وزير ارشاد خواستار رسيدگی به اين موضوع شده بودند.


منتخب مردم گرگان در مجلس در مورد رسيدگی به اين موضوع در كميسيون فرهنگی گفت: با توجه به تصميم هيئت منصفه مطبوعات مبنی بر توقيف روزنامه بهار، گمان می‌كنم اين موضوع به عنوان بحث اصلی در كميسيون فرهنگی مطرح نشود.


وی با اشاره به اقدام مجلس برای عدم تكرار چنين اقداماتی از سوی رسانه‌های مختلف گفت: در بيانيه‌ای كه تنظيم شد و از سوی قاطبه روحانيون مجلس به امضا رسيد و بسياری از نمايندگان نيز اشتياق امضای آن را داشتند، تذكرات لازم به وزارت ارشاد در مورد جلوگيری از تكرار چنين اقداماتی داده شد.


حجت‌الاسلام طاهری افزود: در صورتی كه اين موضوع در كميسيون فرهنگی مورد بررسی قرار گيرد نيز پس از برگزاری جلسه فردا جزئيات آن برای عموم مردم اطلاع‌رسانی خواهد شد.

captcha