کد خبر: 1309393
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۵
فرماندار طبس

هیئت‌های مذهبی اهداف عاشورا را به نسل آینده منتقل کنند

گروه اجتماعی: مسئولان هیئت‌های مذهبی باید با بصیرت و هوشیاری تلاش کنند تا وعاظ و مداحان اهداف و پیام قیام امام حسین(ع) را به نسل آینده که بزرگترین سرمایه‌های کشور هستند، انتقال داده و عزاداری صحیح برپا کنند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه خراسان جنوبی، احمد طالبیان‌مقدم، فرماندار طبس روز گذشته، 11 آبان‌ماه در نشست برنامه‌ریزی عزاداری هیئت­‌های مذهبی این شهرستان در ایام محرم‌الحرام که در آستان مبارک حضرت حسین‌بن موسی‌الکاظم(ع) برگزار شد، گفت: تمامی فعالیت‌ها و حرکات مذهبی باید براساس دین اسلام باشد.



وی افزود: عزاداری همراه با سخنرانی در راستای افزایش بینش و آگاهی درخصوص قیام عاشورا، نماز اول وقت و امر به معروف و نهی از منکر ضروری است.



فرماندار طبس به برگزاری باعظمت مراسم با استفاده بیشتر از جوانان تأکید و تصریح کرد: دشمنان، یزیدگونه با اعمال تحریم­‌ها و فشارهای اقتصادی با ایران اسلامی برخورد می­‌کنند که با یاری خداوند آنان را بیشتر از گذشته مأیوس می‌کنیم.



حسن فروزان، معاون فرهنگی مؤسسه آستان مبارک حضرت حسین بن موسی‌الکاظم‌(ع) طبس نیز گفت: قیام امام حسین(ع) و فرهنگ عاشورا در طول تاریخ همواره برای جامعه اسلامی و مؤمنان الهام‌بخش بوده است.



فروزان با اشاره به اینکه متأسفانه در عمل برای پاسداشت و بزرگداشت حماسه حسینی گاهی اعمال و آئین­‌هایی توسط عزاداران و مداحان اجرا می­‌شود که از فرهنگ واقعی عاشورا به‌دور است، تصریح کرد: برخی از آئین­‌های نوظهورعزاداری از توطئه­‌های دشمنان است که تلاش دارند از قدرت حقیقی و نقش سازنده مجالس و آئین‌های عزاداری بکاهند.



معاون فرهنگی مؤسسه آستان مبارک حضرت حسین‌بن موسی‌الکاظم(ع) طبس با تأکید بر اینکه باید مراقب بود و با درایت و برنامه‌­ریزی دقیق توطئه­‌های دشمنان را خنثی کرد، گفت: دست‌اندرکاران هیئت­‌های مذهبی باید برای ایجاد شور همراه با شعور حسینی، افزایش فهم و بینش عموم مردم به‌ویژه جوانان نسبت به قیام امام حسین(ع) و اهداف ایشان از سخنرانان برجسته دعوت کنند.



محسن جلالیان یزدی‌نژاد، فرمانده انتظامی طبس نیز از برگزاری نشست هماهنگی با هیئت­های مذهبی و مداحان و پیش‏بینی تمهیدات لازم خبر داد و گفت: امسال برای برقراری نظم و انضباط مراسمات مذهبی، از نیروهای جوان هیئت­‌ها به‌عنوان همیار پلیس با لباس شخصی در کنار نیروهای انتظامی کمک گرفته می‌شود.



گفتنی‌ است؛ در پایان براساس تبادل‌نظر و برنامه‌­ریزی انجام شده مقرر شد، مجمع‌الذاکرین آستان مبارک، هیئت­‌های مذهبی امام حسن مجتبی(ع) طبس، رزمندگان اسلام طبس، ابوالفضلی خسروآباد، ابوالفضلی اصفهک، ابوالفضلی کریت، چهارده معصوم فهالنج، حیدری خرو، بیت‌الزهرا(س) و یاوران مهدی(عج) طبس در قالب دسته‌‌های سینه‌زنی و زنجیرزنی از شب اول تا شب نهم محرم‌الحرام پس از اقامه نماز مغرب و عشاء در حرم مطهر و استماع سخنان حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین وحیدی استاد حوزه و دانشگاه از مشهد مقدس عزاداری کنند.



هم‌چنین مراسم ویژه شامگاه تاسوعای حسینی با حضور عزاداران هیئت‌های مذهبی رضوی دشتغران، ابوالفضلی محمدآباد، ابوالفضلی و صاحب‌الزمانی دیهشک، صاحب‌الزمانی جمز، ابوالفضلی، صاحب الزمانی، حسینی، چهارده معصوم و فاطمی طبس و شام غریبان حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) با حضور عزاداران هیئت‌های مذهبی ابوالفضلی طبس و بیت‌الزهرا(س) انجام و‌همچنین هیئت مذهبی ابوالفضلی جوخواه، صاحب‌الزمانی بهشت‌آباد و حسینی تشکانان در عصر روز یازدهم محرم‌الحرام در صحن و سرای حضرت به عزاداری می‌پردازند.

captcha