کد خبر: 1310543
تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۹
حجت‌الاسلام ابراهیمی:

نرمش قهرمانانه به معنای حذف شعار‌های انقلابی نیست

گروه سیاسی: مسئول نمایندگی ولی‌ فقیه در سپاه ناحیه دلیجان گفت: مفهوم نرمش قهرمانانه در عرصه دیپلماسی به معنای حذف شعار‌های انقلابی از ادبیات انقلاب اسلامی نیست، بلکه به معنای پایبندی به اصول و راهبرد‌های ترسیم شده توسط امام راحل و رهبر معظم انقلاب با تغییر در تاکتیک‌هاست.


حجت‌الاسلام علیرضا ابراهیمی، مسئول نمایندگی ولی‌ فقیه در سپاه ناحیه دلیجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: 13 آبان‌ یادآور حوادثی است که در شکل‌گیری، مقاوم‌سازی و تداوم انقلاب اسلامی و شکست توطئه‌های استکبار جهانی و نظام سلطه بسیار مؤثر بوده ‌است.



وی اظهار کرد: تبعید امام راحل در سال 43، کشتار دانش‌آموزان در سال 57 و تسخیر سفارت آمریکا در سال 58 است که روز 13 آبان را به نقطه عطفی در تاریخ ایران اسلامی مبدل ساخته ‌است.



حجت‌الاسلام ابراهیمی با اشاره به اینکه دولت متجاوز آمریکا، طرف مقابل ایران در هر سه واقعه‌ این روز و بزرگ‌ترین دشمن اندیشه‌های توحیدی در طول سه دهه گذشته است، افزود: آمریکا با صدور انقلاب اسلامی به سابر کشور‌ها منافع خود را در خطر می‌بیند، از این‌رو از هیچ عمل خصمانه و ظالمانه‌ای علیه ملت‌های آزاده دریغ نمی‌کند.



امروز دولت آمریکا منفورترین دولت میان ملت‌های جهان است



این مقام مسؤل در ادامه تصریح کرد: امروز دولت آمریکا منفورترین دولت میان ملت‌های جهان است حتی میان مردم آمریکا نیز پوشالی بودن شعارهای دولتمردان آمریکا روشن شده ‌است. 



وی در توضیح مفهوم نرمش قهرمانانه، خاطرنشان کرد: این مفهوم در عرصه دیپلماسی به معنای حذف شعار‌های ارزشمند انقلابی از ادبیات انقلاب اسلامی نیست، بلکه به معنای پایبندی به اصول و راهبرد‌های ترسیم شده توسط امام راحل و رهبرمعظم انقلاب با تغییر در تاکتیک‌ها و استفاده از روش‌های مختلف دیپلماسی برای دفاع از حقنوق ملت ایران است.



آمریکا توطئه‌های پنهان خود را در پوشش مذاکره مطرح می‌کند



مسئول نمایندگی ولی‌ فقیه در سپاه دلیجان با بیان اینکه آمریکا بار دیگر توطئه‌های پنهان خود را در پوشش مذاکره مطرح می‌کند و با پنجه‌های آهنین پوشیده در دستکش مخملی، فقط ادعای دوستی با ملت ما را دارد، گفت: جای تعجب است که عده‌ای با نادیده‌گرفتن جنایت‌های دولت آمریکا علیه ملت ایران، به‌دنبال حذف شعار انقلابی مرگ برآمریکا هستند، آن‌هم در زمانی که دولت ایالات‌ متحده در بسیاری از صحنه‌های داخلی و عرصه سیاست خارجی در اوج عجز و ناتوانی قراردارد.



این مقام مسؤل خاطرنشان کرد: کارکنان ناحیه مقاومت بسیج دلیجان ضمن تجدید پیمان با آرمان‌های امام راحل و رهبر معظم  انقلاب، خود را موظف به دفع همه‌جانبه از ارزش‌های انقلاب اسلامی و حفظ روحیه ضداستکباری می‌دانیم و از سیاست‌های خصمانه و چندچهره سردمداران نظام سلطه به‌ویژه آمریکای جنایتکار اعلام انزجار می‌کنند.

captcha