کد خبر: 1310661
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۷

رسالت دانشگاهیان مبارزه علمی با استکبار جهانی است

گروه سیاسی: رسالت دانشگاهیان مبارزه علمی با استکبار جهانی و در رأس آن آمریکا است. امسال سالگرد 13 آبان تنها، یک بزرگداشت ملی نیست بلکه این روز تبدیل به روزی بین‌المللی شده است و شایسته است تمامی مردم دنیا، در اعتراض به اعمال شیطانی و خلاف حقوق بشر شیطان بزرگ، به پا خیزند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه خوزستان، به نقل از روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، این دانشگاه به‌مناسبت سالروز 13 آبان بیانیه‌ای صادر کرد. متن این بیانیه در زیر آمده است:



بسم الله الرحمن الرحیم



وَلَقَدْ بَعَثْنَا فِی کُلِّ أُمَّةٍ رَّسُولًا أَنِ اعْبُدُواْ اللّهَ وَاجْتَنِبُواْ الطَّاغُوتَ



سیزده آبان‌ماه روز نمایش کینه مقدس و ضد آمریکایی ملت ایران و عرصه‌ خلق حماسه بزرگ سیاسی دیگر در تاریخ مقاومت استکبار‌ستیزی انقلاب و نظام اسلامی، یادآور حوادث و رخدادهای بزرگی است که هر یک نقش تعیین‌کننده‌ای در روند پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی داشته‌ و در آیینه آن ظلم‌ستیزی و آرمان‌گرایی ملت ایران متبلور و برای همیشه الهام‌بخش نسل‌های آینده میهن اسلامی است.



«سیزدهم آبان» سالروز تبعید رهبر کبیر انقلاب اسلامی و بزرگ مرجع جهان تشیع، حضرت امام خمینی(ره)، در سال 1343 به ترکیه به جرم دفاع از شرافت و کرامت انسانی و استقلال ایران و مخالفت با لایحه سراسر ننگین و استعماری کاپیتولاسیون، سالروز بزرگداشت شهادت دانش‌آموزان معترض به ظلم و ستم و فساد دستگاه دربار ستمشاهی و نیز سالروز تسخیر و فتح ظفرمندانه لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان مسلمان پیرو خط امام(ره) در سال 1358 و یادآور حماسه شهدای دانشجو و فاتحان لانه جاسوسی است. سه رخداد بزرگی که وجه مشترک همه آن‌ها؛ ویژگی «استکبارستیزی، استقلال‌طلبی و آزادی‌خواهی» ملت مبارز، مقاوم و ولایت‌مدار ایران اسلامی است.



شاید آن سالها که دولتمردان غربی با ژستی روشنفکرانه، بر دانشجویان آزاده که راه خود را تنها پیروی از خط امام برگزیده بودند، ایراد می‌گرفتند و بر مبنای حقوق بین‌المللی خود ساخته، تسخیر لانه جاسوسی را اقدامی غیر دیپلماتیک قلمداد می‌کردند، هیچگاه تصور نمیکردند چند دهه بعد در سالروز همان ایام، بر آن‌ها نیز مشخص شود که ایالات متحده که در جمهوری اسلامی از دیرباز به شیطان بزرگ، شهرت داشته است، حتی به هم پیمانان خود نیز، رحم نکرده و جاسوسان خود را از طریق سفارتخانه‌های خود، به کشورهای اروپایی گسیل کرده و حتی جاسوسی را به عالی‌ترین مقامات سیاسی اروپا نیز کشانده است.



از این روست که امسال سالگرد 13 آبان تنها، یک بزرگداشت ملی نیست بلکه تبدیل به روزی بین‌المللی شده است و شایسته است تمامی مردم دنیا، در اعتراض به اعمال شیطانی و خلاف حقوق بشر شیطان بزرگ، به پا خیزند و شعار آزادی از بند استعمارو استثمار جهانی را سر دهند.



وظیفه ما جامعه دانشگاهی دانشگاه شهید چمران اهواز و تمامی آزادی‌خواهان جهان تنها گرامیداشت آن روز عزیز نیست، بلکه وظیفه ما مبارزه عملی با استکبار جهانی و در رأس آن آمریکا است که تا خوی جهانخواری در او هست انگیزه مبارزه با او چون خونی در رگ‌های آزادگان جهان جاریست و در این راه ما یادگاری از آن مرشد وارسته به یاد داریم و بس که «هرچه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید».

captcha