کد خبر: 1310816
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۸

نخستین کاروان راهیان نور دانش‎‌آموزی خدابنده راهی غرب کشور شد

گروه اجتماعی: مسئول روابط عمومی اداره آموزش و پرورش شهرستان خدابنده از اعزام بالغ بر 300 دانش‎آموز این شهرستان به مناطق جنگی شمال‌غرب کشور خبر داد.


محمد محرمی، مسئول روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان خدابنده در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‏‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه زنجان، اظهار کرد: دانش‎آموزان پسر سال دوم متوسطه در قالب 8 اتوبوس طی هفته نخست آبان‌ماه امسال به مناطق شمال‌غرب کشور اعزام شدند که در مجموع 350 نفر بودند.



وی ادامه داد: این گروه به شهرهای سنندج و مریوان اعزام شده و در آن جا از یادمان شهدای سنندج بازدید کردند و در این سفر راویانی که همراه دانش‎آموزان بودند، آنان با رشادت‎ها و دلاوری‎های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس آشنا کردند.



این مقام مسئول تصریح کرد: 42 درصد از شهدای هشت سال دفاع مقدس را دانش‎آموزان تشکیل دادند که این نمایانگر بینش و بصیرت آنان در لبیک به ندای امام خمینی(ره) بود.



محرمی خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری اردوی راهیان نور آشنا کردن دانش‎آموزان با گنجینه‎ای از ارزش‎ها، ایثار و رشادت‎های جوانانی است که در راه دین مبین اسلام جان خویش را فدا کردند تا امروز این دانش‎آموزان به تحصیل علم بپردازند.



وی در پایان متذکر شد: بدون تردید حضور دانش‎آموزان در مناطق جنگی، آنان برای زندگی آینده خویش آماده کرده و می‎تواند نتایج گرانبهایی را برای آنان به ارمغان داشته باشد.

captcha