کد خبر: 1310900
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۹

«مرثیه خورشید» در ماه محرم از عاشورا می‌گوید

گروه فعالیت‌های قرآنی: ویژه‌برنامه «مرثیه خورشید» همزمان با ماه محرم با پرداختن به محرم و عاشورای حسینی(ع) از شبکه قرآن و معارف سیما پخش خواهد شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ویژه‌برنامه «مرثیه خورشید» کاری از گروه معارف و سیره اهل بیت(ع) شبکه قرآن و معارف سیما است که ایام عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) هر شب از ساعت 20 به مدت 90 دقیقه به صورت زنده و مستقیم به روی آنتن این شبکه تلویزیونی می‌رود.



براساس این گزارش،  در این ویژه‌برنامه تلویزیونی که کارشناس‌محور خواهد بود، حجج‌اسلام طباطبایی، مومنی، صدیقی، ثمری و... به عنوان کارشناسان مذهبی برنامه حضور داشته و در قسمت‌های مختلف این ویژه‌برنامه به بررسی واقعه عاشورا می‌پردازند.



بنابراین گزارش، بررسی القاب امام حسین‌(ع)‌، مقتل‌خوانی‌، خطبه‌خوانی‌، مرثیه‌سرایی‌، معرفی کتاب‌های عاشورایی‌، دعوت از پیرغلامان و شاعران اهل بیت(ع) و همچنین ارتباط زنده با کربلای معلا  از جمله آیتم‌های در نظر گرفته شده برای این برنامه تلویزیونی است.



یادآور می‌شود، ویژه‌برنامه تلویزیونی «مرثیه خورشید» که تهیه‌کنندگی آن را میثم ریاحی بر عهده دارد در ایام عزاداری امام حسین(ع) هر شب با اجرای سیدکمال هاشم‌زاده از شبکه قرآن و معارف سیما پخش می‌شود.

captcha