کد خبر: 1310998
تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۰
حجت الاسلام موحدی:

شعار «مرگ بر آمریکا» شعاری برگرفته از مفاهیم قرآن در نفی کفرپیشگان است

گروه اجتماعی: نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه هشترود با بیان اینکه شعار مرگ بر آمریکا، شعار برگرفته از قرآن است، گفت: به طوری که خداوند در قرآن می فرماید؛ «مرگ بر انسانی که کفر پیشه است و خلق و خوی آن، استکباری و کافرانه است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام عبدالله موحدی، نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه هشترود امروز، 13 آبان‌ماه در مراسم راهپیمایی این روز اظهار کرد: انسان‌های متعهد در مسیر ولایت حرکت می‌کنند و دشمنان باید بدانند که انقلاب اسلامی مورد قبول همه مردم ایران بوده و دست بیگانگان باید از این مرز و بوم قطع شود.



حجت‌الاسلام موحدی افزود: شعار مرگ بر آمریکا پشتوانه محکم و قوی برای انسان‌های متعهد و آزاده در محور ولایت و امامت است.



وی ادامه داد: شعار مرگ بر آمریکا، شعار برگرفته از قرآن است به طوری که خداوند در قرآن کریم می‌فرماید مرگ بر انسانی که کفر پیشه است و خلق و خوی آن، استکبار جهانی شیطان صفت و کافرانه است.



نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه هشترود خاطرنشان کرد: جنگ هشت ساله ایران و ترور شخصیت‌های سیاسی و علمی نشان از وحشی‌گری اجنبی‌ها دارد، غافل از اینکه ایرانی‌ها درس شهادت را از امام حسین(ع) فرا گرفته‌اند و از آرمان‌های امام خمینی(ره) و شهدا لحظه‌ای عقب نخواهند نشست.



یادآور می‌شود، در مراسم راهپیمایی روز 13 آبان مردم ولایت‌مدار هشترود پا به پای ملت ایران اسلامی در این همایش عظیم انقلابی شرکت کردند و خشم و انزجار خود را از استکبار جهانی بر همگان اعلام داشتند.

captcha