کد خبر: 1311386
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۷

فیلم‌ها و سریال‌هایی که در محرم از رسانه ملی خواهیم دید

گروه هنر: رسانه ملی طبق سنت سال‌های گذشته در راستای ترویج و تبلیغ فرهنگ عاشورایی مقارن با ایام محرم، امسال نیز با پخش مجموعه‌های تلویزیونی و فیلم‌های سینمایی میهمان خانه هاست که البته اغلب آنها بازپخش هستند.


به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، شبکه اول سیما پخش مجموعه تلویزیونی «بچه‌های نسبتاً بد» به کارگردانی سیروس مقدم را در ایام محرم روی آنتن می‌برد و البته برنامه‌های عموماً ترکیبی را به این مناسبت نیز در نظر گرفته است که با محتوای عزاداری و سخنرانی مذهبی است.



اما در شبکه سوم سیما و از شب قبل بینندگان تلویزیون شاهد پخش مجموعه «خرده ستمگران به نویسندگی و کارگردانی مسعود شاه محمدی هستند که ویژه این ایام و به جای مجموعه طنرز پژمان ساعت 20:45 دقیقه به روی آنتن می‌رود.



«خرده ستمگران» که تهیه‌کنندگی آن را سعید شاهسواری برعهده دارد در 10 قسمت 60 دقیقه‌ای تولید شده است و در قالبی اپیزودیک هر قسمت به مسائل و معضلات اجتماعی می‌پردازد و در آن زنده‌یاد احمد آقالو، رامین ناصرنصیر، امیر آقایی و الیکا عبدالرزاقی به ایفای نقش پرداخته‌اند.



در شبکه پویا به این مناسبت  16 انیمیشن سینمایی و سریالی روانه آنتن می‌شود که شامل «هوهوخان» (باد مهربان)، «سوگلی»، «فرشته کوچولو»، «مقتل‌خوانی»، «سوگ رقیه»، «رنگ تردید»، سینمایی «عاشورائیان1» (مسلم بن عقیل)، «راز پروانه‌ها»، «علمدار کربلا»، «عصر خاتون»، سینمایی «سرزمین نینوا»، سینمایی «عاشورائیان2»(حبیب بن مظاهر)، «سوگ محرم»، «ذوالجناح»، «لالایی عاشورایی»  و «یاران خورشید» است.



مجموعه تلویزیونی «معصومیت از دست رفته» به نویسندگی و کارگردانی داوود میرباقری نیز از سیمای اردوی شبکه سحر که پخش خود را از 9 آبان آغاز کرده است، هر روز ساعت 15:30 از این شبکه  به روی آنتن خواهد رفت.



این سریال روایتگر داستان شوذب یکی از یاران حضرت علی (ع) را روایت می‌کند که خزانه‌دار کوفه و امویان است و در میان عشق دو زن گرفتار می‌شود. اولین زن ماریا است که زمانی مسیحی بوده و خاطرات شیرینی از دوران خلافت علی (ع) دارد که به منزل آن‌ها سر می‌زده و دستگیر فقر و تنگدستی آن‌ها بوده است. زن دوم نیز یک یهودی به نام حمیرا است که با شمایل کولی‌وار خویش، دل شوذب را می‌فریبد و او را به‌تدریج با وسوسه به راهیابیی بیشتر به دستگاه خلافت امویان، از ایمان دور می‌کند و ...



مجموعه تلویزیونی «زمانی برای عاشقی» به نویسندگی علی‌اکبر محلوجیان و کارگردانی محمدحسین لطیفی و تهیه‌کنندگی معصومه فردشاهین برای پخش ویژه این ایام از شبکه تهران در نظر گرفته شده است که داستان حاج مرتضی (فرهاد قائمیان) بازاری خوشنامی را روایت می‌کند که یک اتفاق ناخواسته زندگی او را دگرگون می‌سازد و او تصمیم می‌گیرد به حال و هوایی که سال‌ها از آن غفلت کرده، بازگردد.



این سریال در ۱۰ قسمت 45 دقیقه‌ای هر روز از ایام محرم از شبکه تهران پخش شده و فردای روز پخش از  شبکه تماشا بازپخش خواهد شد و البته از شبکه تماشا، برنامه «نینوا» حاوی نماهنگ‌های سریال‌های مناسبتی «آخرین دعوت»، «مختارنامه»، «شب دهم»، «فرات»، «سفیر» و همچنین سکانس فیلم‌های مناسبتی با عنوان «سکانس تماشایی» در این ایام نیز پخش خواهد شد.



سریال «هزاران چشم» به کارگردانی کیانوش عیاری و با بازی مهدی هاشمی، دیگر مجموعه تلویزیونی است که در ایام محرم از شبکه تماشا بازپخش خواهد شد و در قالب 13 قسمت و با محوریت مضامین اجتماعی علاقه‌مندان می‌توانند از فردا چهارشنبه 15 آبان هر روز ساعت 19 شاهد پخش آن باشند.



اما شبکه آموزش در این ایام مجموعه تلویزیونی «پریدخت» به کارگردانی سامان مقدم را پخش خواهد کرد که در 11 قسمت 60 دقیقه‌ای و با بازی لیلاحاتمی و علی مصفا درباره دختری به همین نام است که فرزند حاج میرزا از سرشناسان یک شهر کوچک است و در این مجموعه داستان زندگی او در سه مقطع تاریخی در سال‌های 1314، 1320 و 1334 به تصویر کشیده می‌شود و همزمان با زندگی شخصی پریدخت ، تحولات اجتماعی آن روزها یعنی سال‌های بین فاجعه مسجد گوهرشاد و کشف حجاب در مقطع اول این سریال در فیلم روایت می‌شود.



 شبکه قرآن و معارف سیما نیز با پخش مجموعه های تلویزیونی هر روز ساعت 13 با موضوع محرمریال پخش فیلم های سینمایی همچون سفیر، روز واقعه و... هر روز ساعت 15:30 این ایام را گرامی خواهد داشت.

captcha