کد خبر: 1311399
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۱

13 آبان در تاریخ انقلاب همواره روز تقابل حق و باطل بوده است

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی دالاهو گفت: 13 آبان در راستای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی همواره یکی از نقاط عطف و گره‌گشا و این روز نماد تقابل حق و باطل است.


حجت‌الاسلام سیدجواد موسوی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی دالاهو در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه کرمانشاه، با تسلیت ایام محرم و سوگواری امام حسین(ع) گفت: 13 آبان در راستای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی ایران یکی از نقاط عطف و گره گشا و نماد تقابل حق و باطل است.



وی افزود: این روز سالگرد سه رویداد بسیار مهم در تاریخ ایران اسلامی است که یکی تبعید حضرت امام(ره) به ترکیه در کنار آن کشتار دانش‌آموزان و دانشجویان در دانشگاه تهران و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا به دست دانشجویان پیرو خط امام است که با وجود تفاوت‌های این سه رویداد هریک در شکل دادن حرکت عظیم انقلاب نقشی خاص ایفا می‌کنند.



رئیس اداره تبلیغات اسلامی دالاهو در ادامه هویت این سه رویداد را مبارزه با استکبار و عوامل آن دانست و گفت: 13 آبان‌ماه روز ملی مبارزه با استکبار جهانی است.



حجت‌الاسلام موسوی در پایان 13 آبان‌ماه را یکی از خاطره‌انگیزترین روزهای انقلاب اسلامی دانست و اظهار کرد: شاید تاریخ معاصر ما روزی به این اهمیت و بزرگی را کمتر به یاد داشته باشد.

captcha