کد خبر: 1311772
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۱
منوچهر محمدی:

«میهمان داریم» به جشنواره فجر می‌رسد

گروه هنر: «میهمان داریم» عنوان جدیدترین فیلم محمدمهدی عسگرپور است که در جشنواره فیلم فجر روی پرده می‌رود.


منوچهر محمدی، تهیه کننده فیلم سینمایی «میهمان داریم» در گفت‌‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) خبر داد: «میهمان داریم» عنوان جدیدترین ساخته محمد مهدی عسگرپور در مقام کارگردان است که قرار است برای اولین بار در سی‌و‌دومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر به نمایش درآید. این فیلم سینمایی هم اکنون مراحل فنی را سپری می‌کند و تا 15 روز دیگر میکس نهایی آن نیز به پایان خواهد رسید.



وی افزود: پرویز پرستویی، آهو خردمند، سهیلا گلستانی، بهروز شعیبی، معصومه قاسمی و ... در این فیلم سینمایی نقش آفرینی کرده‌اند. در ضمن «میهمان داریم» محصول حوزه هنری است.



این تهیه کننده درباره داستان «میهمان داریم» بیان کرد:  « خبر آمدن یک میهمان، کارهایی که خیلی وقت است زمین مانده، دلشوره یک پذیرایی و زنگ در که به صدا می‌آید».



عوامل این فیلم سینمایی عبارتند از؛ مدیر فیلمبرداری: محمد آلادپوش، طراح صحنه و لباس: کیوان مقدم، طراح گریم: مهرداد میرکیانی، صدابردار: ساسان نخعی، مدیر تولید: مجید کریمی، دستیار اول کارگردان: لیلا رنگرزان، برنامه ریز: امین قوامی، محصول: سازمان سینمایی سوره حوزه هنری.

captcha