کد خبر: 1311906
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۸

ارائه خدمات پزشکی و امدادی توسط هبئت پزشکی هلال احمر به عاشقان اباعبدالله الحسین(ع)

گروه سلامت: معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر با اشاره به ارائه خدمات پزشکی و امدادی توسط هبئت پزشکی هلال احمر به عاشقان اباعبدالله الحسین، گفت: این هبئت شامل 60 پزشک متخصص، جراح، پرستار و امدادگر هستند.

علی حیدری، معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر کرد: در تاریخ 19 آبان مصادف با ششم محرم الحرام شماری از پزشکان و پرستاران برای امدادرسانی به عزاداران حسینی تا 13 محرم در کربلا مستقر می‌شوند.

وی ادامه داد: در سال جاری نیز مانند سال‌های گذشته در سه مناسبت: نیمه شعبان، تاسوعا و عاشورا و اربعین حسینی به غیر از درمانگاه‌های مستقر تیم‌های ویژه‌ای برای امدادرسانی اعزام می شوند.

معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر با بیان اینکه برای تاسوعا و عاشورای حسینی امسال هم 60 نفر در قالب 2 تیم اعزام می شوند، افزود: مجموعه‌ای با عتبه امام حسین(ع) و مجموعه دیگر با جمعیت هلال احمر اعزام می‌شوند.

حیدری گفت: در این تیم 7 جراح عمومی، 2 متخصص قلب، 2 متخصص بیهوشی، یک متخصص عفونی، 10 پرستار و 10 امدادگر مرد و زن به همراه یک تن دارو و تجهیزات اعزام و در محل عزاداری عاشقان اباعبدالله‌الحسین مستقر می‌شوند و به همه زوار حتی غیرایرانی‌ها خدمات درمانی و مراقبتی ارائه می کنند.

وی با بیان اینکه هم اکنون 3 درمانگاه در کربلا، 2 درمانگاه در نجف اشرف، یک درمانگاه در کاظمین و یک درمانگاه در سامرا مستقر است.

معاون عتبات عالیات مرکز پزشکی حج یادآور شد: این 10 پرستار از میان پرستارانی انتخاب شدند که سابقه فعالیت در حج عمره، تمتع و عتبات با عملکرد مناسب را داشته اند.

captcha