به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه اطلاع سانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علی ربیعی، وزیر تعاون در هشتمین جشنواره تجلیل از تعاونگران و کارآفرینان برتر استان قزوین اظهارکرد: برای تقویت کارآفرینان نباید فقط به لوح دادن در جشنوارهها بسنده کنیم، بلکه باید این کار در جامعه به عنوان یک آرزوی مادرانه از کودکی تا بزرگسالی نهادینه شود. روزگاری ایران نقطه آمال کره، مالزی و هند بود، اما امروز از آنها عقب ماندهایم و در شرایطی هستیم که برای گذران این شرایط باید بدانیم که فقط دادن ارزش واقعی نیست بلکه امر ثواب، وظیفه اجتماعی، دینی و فرهنگی رایج در جامعه است.
وی افزود: کارآفرینی یک فرآیند است که باید با مهارت آموزی، نخبه گرایی مهارتی در کشور جا بیفتد و دولتها هم لازم است دولت کارآفرین، نماینده ارزش کار و با سیاست های کارآفرینی باشد، در کشور ما ظرفیتهای انسانی، صنعتی و معدنی فراوانی وجود دارد که با استفاده از آن میتوان سرنوشت کشور را تغییر داد. مدیرانی که ارزش افزوده در جامعه ایجاد میکنند باید تکریم شوند و مجسمه آنها ساخته و در میادین نصب شود و با جمع آوری خاطرات آنها تجربه ارزشمند کار و تولید ثبت و ضبط شود.
ربیعی در پایان تاکید کرد: در وزارت تعاون سیاستها در مسیر ایجاد اشتغال پایدار است و جهتگیری ما تحقق نظام کارآفرینی است. با راهاندازی نظام کارآفرینی در وزارتخانه از ایدههای نخبگان و کانونهای کارآفرینی برای توسعه استانها استفاده خواهیم کرد. در فرهنگ ملی و اسلامی، سخت کوشی نهفته است اما نفت بلا شده و فرهنگ سخت کوشی باید احیا شود. کارآفرینی برکت است زیرا با فکر، ایده، خلاقیت و تلاش افراد نخبه و کارآفرین اشتغال ایجاد شده و آنچه ساخته میشود در کشور باقی میماند و ارزشمند است. و کمک به کارآفرینی رنج و مشکلات جامعه را کمتر و توسعه و پیشرفت را تسریع می کند.