
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در این همایش که بههمت ستاد بازسازی عتبات عالیات استان لرستان با حضور جمعی از خیرین خادم عتبات عالیات در محل سالن همایشهای سازمان جهاد کشاورزی لرستان برگزار شد، از 14 نفر از خیرین خادم عتبات عالیات با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.
در این همایش حجتالاسلام سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه خرمآباد، حسن پلارک، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور و اصغر حقیپور، مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات استان لرستان درخصوص کمک به بازسازی عتبات عالیات مطالب را بیان کردند.
پخش کلیپ مربوط به فعالیتها و عملکرد ستاد بازسازی عتبات عالیات و مداحی و مرثیه خوانی درباب شهادت امام حسین(ع) از دیگر بخشهای این همایش بود.
در حاشیه این همایش، روحانگیز جهانافروز، مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری لرستان با اشاره به برگزاری اولین همایش تکریم از خیرین عتبات عالیات گفت: تکریم از خیرین خادم، توسعه و تعمیق و جذب حداکثری مشارکت آحاد مردم در بازسازی عتبات عالیات از جمله اهداف برگزاری این همایش است که در راستای محقق شدن این مطالبات طرح سراسری نسیم شش گوشه در سراسر کشور طراحی شده است.
وی اضافه کرد: هرکس با هر میزان بضاعت مالی میتواند در این طرح که شامل شش گزینه پنج تن ال عبا، دوازده نور هدایت، چهارده معصوم، هفتاد و دو تن، صد و چهارده کلاو وحی و سیصد و سیزده است در بازسازی عتبات عالیات مشارکت کند.
جهان افروز گفت: در طرح پنج تن آل عبا خیرین می توانند با پرداخت 5 هزار تومان فیش واریزی خود را به همراه اصل این فرم به ستاد عتبات عالیات تحویل دهند.