کد خبر: 1314554
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۷

اذعان وزیر کشور فرانسه بر گسترش اسلام‌هراسی

گروه بین‌الملل: وزارت کشور فرانسه از افزایش چشمگیر اقدامات ضد اسلامی طی سه ماهه اول سال 2013 در این کشور خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «oumma»، آمار اقدامات نژادپرستانه که توسط وزارت کشور در فرانسه گرفته شده، از گسترش چشمگیر اقدامات ضد اسلامی طی سه ماهه اول سال 2013 در این کشور پرده برداشت.



وزارت کشور فرانسه با ثبت رسمی 108عمل شامل 24 اقدام و 84 تهدید علیه مسلمانان طی سال 2013 در این کشور نتوانست بر وجود پدیده اسلام‌هراسی در فرانسه سرپوش بگذارد و ناچار از گسترش 35 درصدی اقدامات اسلام‌ستیزانه طی سه ماهه اول سال در فرانسه خبر داد.



به گزارش این سازمان، در مجموع 341 هتک حرمت اماکن مقدس در نیمه اول سال  2013  در فرانسه اتفاق افتاده که 294 مورد آن مربوط به اماکن مقدس مسیحیان، 35 مورد مربوط به مساجد و 12 مورد نیز در مورد مکان های مذهبی یهودیان بوده و در مجموع رشد 10 درصدی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته داشته است.



همانطور که وزارت کشور فرانسه اعلام کرده است، بیشترین اقدام ضد اسلامی علیه بانوان مسلمان و با حمله به حجاب آنان و تلاش برای برداشتن آن از سر زنان صورت گرفته است.

captcha