به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)،، نشست علمی کاربردی مهارتهای تبلیغی با حضور طلاب ایرانی و غیر ایرانی و با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی و جامعهالمصطفی(ص) العالمیه واحد اصفهان، شنبه، 18 آبانماه، برگزار شد.
در این نشست حجتالاسلام و المسلمین رفیعی با اشاره به خاطرهای از زمان آغاز فعالیت تبلیغی خود، گفت: من تبلیغ خود را با دو کتاب خصال صدوق و منتهی الامال شیخ عباس قمی، آغاز کردم.
مدیر گروه علمی - تربیتی و عضو هیئت علمی جامعهالمصطفی(ص) العالمیه ، مسائل مورد نیاز در تبلیغ دین را در سه محور موضوع، محتوا و شیوه القاء مطالب در منبر قابل بررسی دانست.
وی ویژگیهای موضوع را نو، کاربردی، مطابق فهم مخاطب و آموزشی بودن برشمرد و ضمن معرفی موضوعات جدید برای محرم الحرام و برخی از منابع، افزود: مخاطبان هر منبر به سه دسته کلی نوطلب، داوطلب و بدبین، تقسیم میشوند و هر کدام اقتضای خاص خود را دارند.
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی، با معرفی شیوههای جذب در رفتار امام حسین(ع)، به مسئله یادآوری نعمت، بشیر و نذیر بودن حضرت اشاره کرد و با تبیین عنصر محتوا در منبر، عنوان کرد: محتوای هر منبر از آیات قرآن، روایات، تاریخ و پردازش و تاثیر گذاری تشکیل شده است.
مدیر گروه علمی ترییتی مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره)، در بخش دیگری از سخنان خود، به بیان شیوههای القاء پرداخت و در پایان نیز به سئوالات حاضران در خصوص تبلیغ و سایر موضوعات پاسخ گفت.