کد خبر: 1314766
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۲
حجت‌الاسلام ذبیحی:

حسین‌شناسی مقدمه‌ای برای حرکت به سمت امام شناسی است

گروه اجتماعی: مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روح‌الله استان مرکزی با بیان اینکه حسین شناسی باید مقدمه‌ای برای حرکت به سمت امام‌شناسی باشد، تصریح کرد: امام حسین(ع) قیام کردند تا اسلام و ارزش‌های آن زنده بماند.


حجت‌الاسلام محمد ذبیحی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روح‌الله استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه مرکزی، گفت: یکی از اهداف والای قیام امام حسین(ع) در کربلا احیای فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر بود و آن حضرت و یاران باوفایشان قیام کردند تا امر به معروف و نهی از منکر برای همیشه تاریخ زنده بماند.



لزوم انتقال پیام قیام سید و سالار شهیدان به نسل‌های جوان



وی بیان کرد: نهضت امام حسین(ع) از جمله نهضت‌های ماندگار تاریخ اسلام است و امروز لزوم تبیین فلسفه عاشورا و انتقال پیام قیام سید و سالار شهیدان به نسل‌های جوان بیش از پیش احساس می‌شود و این مهم در ماه محرم و مجالس عزاداری آن حضرت باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.



حجت‌الاسلام ذبیحی با بیان اینکه حسین‌شناسی باید مقدمه‌ای برای حرکت به سمت امام شناسی باشد، تصریح کرد: امام حسین(ع) قیام کردند تا اسلام و ارزش‌های آن زنده بماند و پیام اصلی قیام امام حسین(ع) این است که هر کسی که دین و ایمانش به خطر افتاد لازم است تا از جان و مال خویش بگذرد و برای حفظ ذیم و ایمانش قیام کند.



مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روح الله استان اظهار کرد: فلسفه قیام عاشورا مبارزه با ظلم و جور بود و این اهداف و فلسفه قیام حضرت می‌تواند برترین الگو برای آحاد مختلف جامعه دینی و اسلامی به شمار آبد؛ چراکه قطعاً رمز سعادت جامعه در رهروی از راه امام حسین(ع) نهفته است.



فلسفه قیام امام حسین(ع) محدود به ایام محرم و صفر نشود



وی ادامه داد: فلسفه قیام امام حسین(ع) نباید فقط محدود به ایام محرم و صفر شود و مسئولان و متولیان فرهنگی و دینی جامعه موظف هستند تا در همه ایام در راستای تبیین اهداف حسینی در بطن جامعه تلاش کرده و همت گمارند.



مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه روح الله استان در پایان، خاطرنشان کرد: در مجالس روضه و عزاداری است که جامعه و به ویژه نسل جوان از هزاران بلا و آسیب‌های فرهنگی و دینی مصنونیت خواهد یافت.     

captcha