کد خبر: 1314909
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۵
حجت‌الاسلام سید محمدشریف حسینی کوهستانی:

تعدد مؤسسات قرآنی منوط به تقویت کیفی مراکز ایجاد شده است

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: اصل تعدد مؤسسات قرآنی در کشور خوب است، اما پیش‌نیاز این تعدد دست‌یابی به نتایج حاصل از موفقیت مؤسسات قرآنی ایجاد شده است.

حجت‌الاسلام سید محمدشریف حسینی کوهستانی، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان یزد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه ویژگی‌های لازم جهت دریافت مجوز فعالیت مؤسسه قرآنی، گفت: آشنا بودن با قرآن از جهات مختلف، داشتن انگیزه درونی و عشق به قرآن، داشتن رفتار قرآنی، فضا و امکانات به‌روز از شرایط لازم جهت دریافت مجوز مؤسسات قرآنی است که توجه به آن ضروری است.
وی با اشاره به اینکه اصل تعدد مؤسسات و مراکز قرآنی در کشور خوب است، افزود: تعدد باعث ایجاد رقابت سالم بین مؤسسات قرآنی می‌شود به شرطی که این تعدد قانونمند و ضابطه‌مند بوده و نظارت لازم در این حوزه انجام شود.
حسینی کوهستانی تصریح کرد: تعدد مؤسسات قرآنی باعث می‌شود تا هر مؤسسه فعالیت آموزشی خود را به‌روز کرده و با بهترین و جذاب‌ترین روش‌ها انجام دهد تا در فعالیت خود با شکست مواجه نشده و مخاطبان خود را از دست ندهد، که این امر به تخصصی شدن این مراکز منجر می‌شود.
وی  با تأکید بر مهم بود فعالیت کیفی در مؤسسات قرآنی، خاطرنشان کرد: ضروری است تا مؤسسات ایجاد شده از سوی متولیان و مراکز صدور مجوز تقویت شده و در ادامه پس از کسب توفیقات از سوی این مراکز، تعدد این مراکز در نظر گرفته شود.
وی در ادامه با اشاره به راهکارهای افزایش توان مدیریتی مدیران، بیان کرد: برگزاری دوره‌های آموزش مدیریت و آموزش راهکارهای ارتباط گیری با مخاطبان و نحوه انتقال مفاهیم به دیگران بسیار مهم است که متولیان امور قرآنی و مراکز صدور مجوز باید به این موارد توجه کنند.
حسینی کوهستانی افزود: متأسفانه یکی از مشکلات موجود که مؤسسات قرآنی با آن درگیر هستند، عدم وجود هماهنگی و همکاری در فعالیت‌های قرآنی است که نیاز است تا با ایجاد و توجه به بحث هم‌افزایی این همکاری‌ها در راستای ارتقای فعالیت‌های قرآنی در بین مؤسسات و مراکز قرآنی مورد توجه قرار گیرد و این امر نیازمند همکاری و تعامل متولیان امور قرآنی است.
وی در ادامه در رابطه با اینکه در زمینه ماندگاری فراگیران در دوره‌های آموزشی ـ قرآنی، نحوه تدوین و گزینش منابع آموزشی تا چه حد مهم است، اظهار کرد: منابع آموزشی در امر آموزش و ماندگاری فراگیران در کلاس دارای نقش به‌سزایی هستند و در تدیون و گزینش این منابع باید از اهل فن و خبره استفاده شود.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان یزد در پایان بیان کرد: ضعف در فعالیت مجموعه‌ای که فرد در آنجا مشغول فراگیری است، عدم توانمندی استاد و مربی، وجود ضعف در منابع آموزشی و عدم وجود امکانات آموزشی مناسب و به‌روز در مؤسسات و مراکز آموزش قرآن می‌تواند زمینه گریز فراگیران از کلاس را فراهم کند.

captcha