کد خبر: 1316453
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۳
با هدف ترویج فرهنگ عاشورا؛

سوگواره عکس محرم در زرندیه برگزار می‌شود

گروه هنر: سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی از برگزاری اولین سوگواره عکس محرم با هدف حفظ و نگهداری فرهنگ عاشورا و نهضت امام حسین(ع) در این شهرستان خبر داد.


احمد جوانمرد، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی زرندیه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی گفت: به‌مناسبت ایام سوگواری سرور وسالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) و یاران باوفایش به اولین سوگواره عکس محرم با گوشی‌های همراه در این شهرستان برگزار می‌شود.



وی نهضت امام حسین(ع) را سرمنشأ تمامی انقلاب‌های دنیا از جمله بیداری‌های اسلامی در عصر حاضر دانست واضافه کرد: سید و سالار شهیدان با ایثار وازخودگذشتگی درس بزرگی به تمامی ما مسلمانان داد تا برای دستیابی به اهداف عالیه دین مبین اسلام در مقابل تمام ظالمان ومستکبران جهان بایستیم.



سرپرست اداره ارشاد زرندیه با بیان اینکه موضوعات این سوگواره عزاداری حسینی، نماز ونیایش، حجاب وعفاف وتعزیه است، افزود: هدف از برگزاری این مسابقه علاوه بر حفظ و نگهداری فرهنگ عاشورا و نهضت امام حسین(ع)، ثبت آداب و رسوم عزاداری‌های حسینی در منطقه وانتقال آن به نسل‌های آینده است.



جوانمرد، ابزار هنر را در تحقق به این اهداف مفید دانست و شرکت عموم مردم را در کنار هنرمندان این رشته ازمزایای برگزاری این سوگواره عنوان کرد.



این مقام مسئول در پایان خاطرنشان کرد: مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این سوگواره که به همت اداره ارشاد و کانون بسیج هنرمندان ناحیه زرندیه برگزار می‌شود پنجم آذرماه سال‌جاری است.

captcha