کد خبر: 1316857
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۷

هشدار نسبت به طرح تقسیم زمانی و مکانی مسجدالاقصی

گروه بین‌الملل: شیخ کمال الخطیب، معاون رئیس جنبش اسلامی فلسطین نسبت به طرح صهیونیست‌ها برای تقسیم زمانی و مکانی مسجدالاقصی هشدار داد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری معا، معاون رئیس جنبش اسلامی فلسطین با هشدار درباره طرح صهیونیست‌ها برای تقسیم زمانی و مکانی مسجدالاقصی، گفت: این مکان مقدس مهم‌ترین مسئله صهیونیست‌ها است و آن‌ها می‌خواهند قوانین الزام‌آوری‌ وضع کنند تا جنبه اجرایی داشته باشد و اینگونه طرح‌های یهودی‌سازی قدس را اجرا کنند.



وی افزود: اقدام کمیسیون داخلی  پارلمان رژیم صهیونیستی تحت ریاست میری ریگیف، از سران حزب حاکم لیکود مبنی بر ورود یهودیان به مسجدالاقصی در زمان و مکان‌های مشخص در راستای سیاست‌های کابینه رژیم صهیونیستی است که زیر سلطه جریان‌های افراطی قرار دارد.



از سوی دیگر، گزارش پایگاه خبری «الشرق» حاکی است، در راستای آخرین تحولات فلسطین، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین دیروز، 20 آبان‌ماه، با شیخ الازهر دیدار و وی را در جریان اوضاع خطرناک قدس قرار داد.



در این دیدار همچنین خطرات اوضاع قدس اشغالی و تجاوزات روزمره اسرائیل علیه مسجدالاقصی و نیز تلاش‌های صورت گرفته برای تقویت وحدت ملی فلسطین مورد بررسی قرار گرفت.

captcha