کد خبر: 1317523
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۶
فیاض بیان کرد:

گمراهی رسانه ملی در ارائه الگو/ چرا بازیگر و ورزشکار؟!

گروه اجتماعی: عضو هیئت علمی دانشگاه تهران با تأکید بر اینکه رسانه ملی در ارائه الگوی صحیح به جوانان دچار گمراهی شده است، تصریح کرد: در شرایطی که ما الگوی اخلاق کم نداریم، نباید صرفاً ورزشکاران و بازیگران را الگو معرفی کرد.

ابراهیم فیاض، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا)، به روند الگوسازی در کشور برای جوانان از سوی نهادهای مختلف اشاره و عنوان کرد: الگودهی به جوانان امروز از مسیر صحیح خود خارج شده است.
وی با بیان اینکه ثروت یکی از مواردی است که سبب شهرت می‌شود و به دنبال آن فرد مشهور به اشتباه در میان جوانان و اکثر مردم به عنوان یک الگو نمود پیدا می‌کند، اظهار کرد: ثروت و شهرت امروزه از قدرت زیادی برای الگوسازی برخوردار هستند اما شأنیت کاربردی و تأثیرگذاری مطلوب را ندارند.

توجه صرف به ورزشکاران و بازیگران و غفلت از استادان حوزه و دانشگاه

فیاض با تأکید بر اینکه رسانه ملی در ارائه الگوی صحیح به جوانان دچار خطا و گمراهی شده است تصریح کرد: وقتی ثروت معیار جامعه باشد، برخی ورزشکاران و هنرمندان که شرایط الگودهی را ندارند به عنوان الگو مطرح می‌شوند؛ الگوگیری از استاد حوزه و دانشگاه جای خود را صرفا به ورزشکاران و بازیگران داده است.

صدا و سیما سطح الگوها را پایین آورده است

وی ادامه داد: صداو سیما از مسیر صحیح ارائه الگو منحرف شده است و سطح الگو‌ها را پایین آورده است. رسانه ملی این جرأت را ندارد وقتی ورزشکاری که دچار تخلف شده است و در میان مردم به اشتباه دارای جایگاه است را از مسند شهرت و الگودهی کاذب پایین بیاورد.

فیاض با تبیین اینکه مهارت ورزشی صرفا نباید ملاک برای الگوگیری از یک ورزشکار باشد اظهار کرد: تا زمانی که ورزشکاری به خصایص اخلاقی نیکو زیبنده نشده است نباید در سطح جامعه مطرح شود. در شرایطی که ما الگوی اخلاق کم نداریم نباید صرفا ورزشکاران و بازیگران را الگو قرار دهیم.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در پایان سخنان خود  متهم اصلی در زمینه ارائه الگوی نا‌مرغوب به جوانان را در مرحله اول صدا و سیما دانست.

صفری
|
-
|
۱۳۹۲/۰۸/۲۵ - ۱۱:۰۶
0
0
واقعا جای تاسف است که در مراسم مذهبی ما اکثر شبکه ها جشنهایی برگزار می کنند با موسیقیهای شبهه ناک و مهمانانی که همه یا بازیگرند یا خواننده و یا ورزشکار و جایی برای حافظان و قاریان قرآن وجود ندارند
متاسفانه مراسمهایی که ارگانهای دولتی و شهرداریها هم می گیرند دقیقا همین گونه است، البته ما باید مراقب باشیم بعد از این با آوردن یک قاری یا حافظ در مراسمهایشان ، به کل مراسمشان وجاهت شرعی ندهند ، بلکه باید از اساس این گونه جشن ها در روزهایی که متعلق به ائمه هستند تغییر کنند.
captcha