کد خبر: 1317528
تاریخ انتشار : ۲۴ آبان ۱۳۹۲ - ۰۱:۵۷

تمجید مالکی از تلاش دستگاه‌های امنیتی عراق در روز عاشورا

گروه بین‌الملل: نخست‌وزیر عراق، از تلاش دستگاه‌های امنیتی برای جلوگیری از حملات تروریستی در روز عاشورا تمجید کرد و گفت: مراسم عاشورای امسال نشان‌دهنده نقش برآب شدن توطئه تروریست‌ها و یزیدیان معاصر برای حمله به زائران حضرت سیدالشهدا(ع) بود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «صوت العراق»، نوری مالکی، نخست‌وزیر عراق، دیروز، 23 آبان‌ماه، با صدور بیانیه‌ای ضمن تسلیت به مسلمانان جهان به مناسبت فرارسیدن عاشورای حسینی و شهادت حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) و یارانش در صحرای کربلا، اعلام کرد: این واقعه خط فاصلی میان رسالت پیامبر و خط انحراف و جنایت است و امام حسین(ع) با هدف اصلاح نتایج به بار آمده بر اثر حکومت امویان قیام کرد.

مالکی خاطرنشان کرد: کربلا هرگز صحنه تحقق آرزوهای یزیدیان نبوده و نخواهد بود، و آنها هرگز نتوانستند روح رسالت و اصلاح مورد نظر سالار شهیدان و یارانش را از اذهان پاک کنند و عاشورا هر روز همانند درختی تناور که ریشه آن ثابت و شاخه‌های آن سر به فلک کشیده است، در حال گسترش و رشد است.

نخست‌وزیر عراق تأکید کرد: به لطف الهی، مراسم عاشورای امسال، برخلاف اراده تروریست‌ها و یزیدیان زمان، برای حمله به زائران امام حسین(ع) با استفاده از خودروهای بمب‌گذاری شده مملو از کینه و خشم‌شان، در کمال آرامش برگزار شد و آن‌ها نتوانستند زائران سیدالشهداء(ع) را مرعوب کنند. بلکه شیفتگان اهل بیت(ع) با کمال آسایش خود را به بارگاه آن حضرت رساندند.

مالکی با تمجید از زائران کربلای معلی در این ایام مبارک و دسته‌های عزاداری، از نیروهای امنیتی آن کشور به خاطر مقابله با توطئه‌های تروریستی و دفاع آنها از جان زائران و همچنین جانفشانی‌های شبانه‌روزی در راستای تأمین سلامتی و امنیت شرکت‌کنندگان در این مراسم عظیم میلیونی قدردانی کرد.

captcha