کد خبر: 4366929
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۵

افزایش چشمگیر حمله به مساجد آمریکا در سال جاری میلادی

شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی از افزایش ۱۸۳ درصدی حوادث مرتبط با مساجد در سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد.

افزایش چشمگیر حمله به مساجد آمریکا در سال جاری میلادی / اماده

به گزارش ایکنا به نقل از شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی،  این سازمان اسلامی اعلام کرد که در ماه‌های می، ژوئن و جولای، ۱۷ مورد حادثه علیه اماکن عبادی اسلامی در نقاط مختلف آمریکا را ثبت کرده که چندین مورد آن در کالیفرنیا رخ داده است.

دفتر این شورا در منطقه لس‌آنجلس بزرگ نیز به دو مورد دیگر اشاره کرد که در همین بازه زمانی سه‌ماهه در آن منطقه گزارش شده‌اند.

در گزارش شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی آمده است که این حوادث معادل ۵۱ درصد از کل موارد ثبت‌شده در سال گذشته است و نشان‌دهنده افزایشی ۱۸۳ درصدی نسبت به دوره سه‌ماهه مشابه در سال قبل بوده؛ دوره‌ای که در آن، این شورا شش مورد از چنین حوادثی را ثبت کرده بود.

این حوادث شامل حمله تروریستی به یک مسجد، تهدید به خشونت، آتش‌سوزی عمدی، اقدامات ارعاب‌آمیز و مخالفت با اماکن مذهبی اسلامی به دلایل مذهبی است.

پژوهشگران این شورا معمولاً وقایع سه ماه پس از یک حادثه مهم را بررسی می‌کنند تا مشخص شود آیا جهشی در آمار حوادث رخ داده است یا خیر.

حمله هولناک به مرکز اسلامی سن‌دیگو که در آن چند مسلمان جان خود را برای محافظت از کودکان در برابر افراط‌گرایان سفیدپوست برتری‌طلب و اسلام‌ستیز که به این مرکز حمله کرده بودند، فدا کردند در تاریخ ۱۸ می رخ داد.

فهرست این شورا شامل دو مورد حادثه مربوط به مساجدی در شهرهای «لوس‌گاتوس» و «سن‌دیگو» در ایالت کالیفرنیا است.

علاوه بر این، دفتر لس‌آنجلسِ این شورا دو مورد دیگر را ثبت کرد که در بازه زمانی می تا جولای به این دفتر گزارش شده و شامل آزار و اذیت و تهدید به خشونت علیه مساجدی در سن‌دیگو بوده است.

حسام آیلوش، مدیر اجرایی دفتر شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی در بیانیه‌ای گفت: اسلام‌هراسی هنوز هم نوعی نفرت‌پراکنی در آمریکا است و عبادتگاه‌ها اغلب به عنوان اهدافی برای خشونت دیده می‌شوند.

وی افزود: این وظیفه مسئولان جامعه است که تضمین بدهند، اماکن مقدس ما همچنان مکان‌هایی برای دعا، تأمل و همگرایی اجتماعی باقی می‌مانند.

انتهای پیام
captcha