کد خبر: 1318004
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۷
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

حیات جامعه در گرو مطالعه کتاب است

گروه اجتماعی: حجت‌الاسلام عبادی با بیان اینکه کتاب هم در عرصه علمی جامعه را پیش می‌برد و هم تاثیرگذار در سبک زندگی است، گفت: برخی از افراد در زندگی خود دچار مشکل بوده که با معرفی برخی از کتاب‌ها می‌توان به این افراد کمک کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمدباقر عبادی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی امروز، 25 آبان در مراسم بازدید از کتابخانه سعیدی بیرجند ضمن تسلیت ایام عزاداری سالار شهیدان امام حسین(ع) گفت: اهمیت کتاب و کتاب‌خوانی بر هیچ‌کس پوشیده نیست.



وی با بیان این‌که سرانه مطالعه کتاب در کشور ایران از حد استاندارد جهانی بسیار پائین‌تر و کمتر است، ادامه داد: سرانه مطالعه کتاب باید بیشتر شود زیرا ملت ایران شایستگی دست‌یابی به بهترین علوم دنیا را دارند.



عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: با کتاب یک ملت می‌تواند حیات یابد و بی‌توجهی به کتاب سبب پس‌رفت یک جامعه می‌شود.



حجت‌الاسلام عبادی با بیان این‌که فرزندان در خانواده باید به‌گونه‌ای تربیت شوند که از خواندن کتاب لذت ببرند، یادآور شد: فضای خانه باید به‌گونه‌ای باشد که کودک در خانواده عشق به مطالعه را ببیند و عاشق کتاب خواندن شود.



عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه کتاب هم در عرصه علمی جامعه را پیش می‌برد و هم تأثیرگذار در سبک زندگی است، متذکر شد: برخی از افراد در زندگی خود دچار مشکل بوده که با معرفی برخی از کتاب‌ها می‌توان به این افراد کمک کرد.



وی با بیان این‌که جامعه ما باید به سمت‌ و سوی مطالعه تخصصی پیش‌رود، اضافه کرد: با توجه به این‌که عرصه علم بسیار گسترده است روش و سبک مطالعه باید به افراد معرفی شود.



عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به این‌که خراسان جنوبی شخصیت‌های علمی و دینی بسیاری را در خود پرورش داده است، خاطرنشان کرد: وجود یک کتابخانه بزرگ و جامع در مرکز استان امری لازم و ضروری بوده که مصوبه ایجاد آن به مجلس شورای اسلامی اعلام شده است.

captcha