حجتالاسلام والمسلیمن سید محمدعلی آلهاشم، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با تأکید بر لزوم جهانیسازی و انقال ارزشهای دفاع مقدس به سایرین، گفت: یکی از راههای انتقال فرهنگ دفاع مقدس، بیان خاطرات و برگزاری نشستهایی به منظور بیان خاطرات با حضور رزمندگان و فرماندهان جنگ است.
وی ادامه داد: مواردی که میتواند جامعه به ویژه جوانان را با دوران و فرهنگ دفاع مقدس آشنا کند، همین بیان واقعیتها و فداکاری رزمندگان اسلام به دور از شائبه تحریف است.
حجتالاسلام آلهاشم بیان خاطرات از زبان فرماندهان را نقطه عطف انتقال ارزشهای دفاع مقدس دانست و افزود: فرماندهانی که خودشان در دفاع مقدس حضور داشته و فرماندهی عملیاتها را برعهده داشتند، باید واقعیتها را ترسیم کنند این امر گیرایی بیشتری دارد چراکه خود در میادین نبرد حضور داشتند و میتوانند در آگاهی ملت ایران به ویژه نسل جدید جامعه نقش بسیار ارزشمندی داشته باشند.
وی با تأکید بر اینکه در راستای جمعآوری خاطرات رزمندگان 8 سال جنگ تحمیلی که به صورت شفاهی هستند، برنامه ویژهای داریم، اظهار کرد: دستاندرکاران این مقوله مانند بنیاد حفظ آثار و نشر آثار ارتش وظایف سنگینی در این رابطه بر عهده دارند و باید با همکاری سایر ارگانها، در راستای تدوین جامع خاطرات مصور جنگ اهتمام ورزند.
رئیس سازمان عقیدتی، سیاسی ارتش افزود: امروزه کتابهای بسیار ارزشمندی از بیان فرماندهان که بعضا به قلم خود فراندهان است، داریم که قابلیت عرضه به جهانیان دارد.
وی با بیان اینکه با برخی مؤسسات که در زمینه تدوین و نشر آثار دفاع مقدس فعال هستند در زمینه جمعآوری خاطرات رزمندگان توافقاتی حاصل شده است، تصریح کرد: خاطرات برخی از جانبازان و رزمندگان دفاع مقدس را به مراکز فعال در این زمینه و با قلم به دستان مختلف به ویژه در حوزه هنری سازمان تبلیغات تدوین و به چاپ خواهد رسید.
حجتالاسلام آلهاشم ادامه داد: با کسانی که اهل قلم هستند و قابلیتهای لازم در این زمینه را دارند توافق کردهایم تا خاطرات رزمندگان، فرماندهان، ایثارگران و شهدا را تدوین کنند.
رئیس سازمان عقیدتی، سیاسی ارتش ترجمه آثار دفاع مقدس را از دیگر اقدامات این نهاد برای انتقال ارزشهای دفاع مقدس عنوان کرد و افزود: کتابهایی که از خاطرات رزمندگان تدوین میشوند با همکاری مراکز مختلف ترجمه و به جهانیان ارائه خواهد شد.