به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، جلسه مدیران مدارس علمیه خواهران استان البرز با حضور مدیر حوزه علمیه خواهران در مدرسه علمیه بقیع کرج برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین ابوالفضل بنی احمدی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان البرز در این نشست با ارائه گزارشی اجمالی از فعالیتهای یک هفته گذشته، در مدیریت استان و معرفی اعضای اتاق فکر حوزه علمیه خواهران استان البرز در ادامه بیان کرد: گروههای علمی با هدف ایجاد بانک سوالات، وحدت رویه در طراحی سوالات و بررسی و تحلیل موانع و مشکلات آموزشی و ارائه راه کار مناسب برای رفع آنها در حال تشکیل است.
وی تصریح کرد: شورای پژوهشی مدیریت استان باید محل سیاستگذاری و هدفمند سازی سمت و سوی پژوهش براساس نیاز استان البرز با توجه به توانمندی حوزه علمیه خواهران باشد.
حجتالاسلام و المسلمین بنی احمدی با اشاره به تشکیل نخستین هیئت انضباطی در مدیریت استان عنوان کرد: با وجود تشکیل این هیئت هیچ طلبهای نباید به هیئت انضباطی خوانده نشود که لازمه این امر برنامهریزی و دقت برای پذیرش طلاب و مسائل فرهنگی - تربیتی است.
وی افزود: انتظار از مدیران مدارس این است که بر مبنای آیین نامه انضباطی نسبت به طلبه اعمال قانون نمایند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان البرز در ادامه مهمترین هدف خود را در طول چند ماه آینده تشریح و اذعان کرد: معرفی توانمندی حوزه علمیه خواهران در استان انجام نگرفته است، باید توانمندی حوزه علمیه خواهران را به مسئولین استان معرفی کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین بنی احمدی به استعداد یابی از میان طلاب در حوزه رسانه خبری توسط مدیران مدارس تاکید کرد و گفت: در راستای معرفی حوزه علمیه خواهران دوره آموزش خبر نویسی در مدیریت استان در حال برگزاری است که طلاب در این کارگاه با نحوه خبر نویسی و پردازش خبر به صورت تخصصی آشنا میشوند.
وی با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران در زمینه پژوهش ظرفیت بالایی دارد عنوان کرد: با هدایت پایان نامهها به سوی نیازهای استان و ارتقاء کیفی آنها میتوان این قوه را به شکوفایی رساند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان البرز اذعان کرد: درسهایی که طلاب می خوانند بیشتر برای فهم صحیح از آیات و روایات و مقدمه است که قابل ارائه برای مردم نیست. در صدد هستیم دورههایی که مورد نیاز طلاب است مانند، فن سخنرانی، فن مشاوره و فن بیان احکام را در سطح استان برنامه ریزی و اجرایی کنیم.
بنی احمدی تصریح کرد: باید روزهای محرم در مدارس با دیگر روزها متفاوت باشد؛ لذا ضروری است در این ایام مجلس عزاداری در مدارس برپا شود.
وی در ادامه تصریح کرد: مادامی که بار مالی بر دوش مدارس است، مدیران بیش از اینکه علمی پژوهشی و فرهنگی باشند، اقتصادی هستند؛ مدیریت استان در هموار شدن مشکلات مالی مدارس مصمم است.
در ادامه نشست، مدیران مشکلات و موانع فرهنگی - تربیتی در مدارس علمیه را بیان کردند و راهکارهای لازم را ارائه کردند؛ پرداختن افراطی به کمیت در ارزیابی فعالیتهای فرهنگی، خلاء بهرهمندی مدارس علمیه از هنر جهت خدمت به فرهنگ، نبود کارگروه مشاوره در مدیریت استان با توجه به نیاز طلاب، ضعف کلان نگری در سیاستهای فرهنگی از اهم مشکلاتی فرهنگی - تربیتی بود که در جلسه مطرح شد.