کد خبر: 1318117
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۱
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:

عسکراولادی در اوج مباحث سیاسی نمونه بارز بردباری و ادب بود

گروه اجتماعی: سیدمرتضی نبوی با بیان اینکه حبیب‌الله عسکراولادی شخصیت بی‌نظیری داشت، گفت: وی اسوه اخلاق و بردباری بود که در راه خدمت به خلق خدا عمر با برکتی را سپری کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، سیدمرتضی نبوی ظهر امروز شنبه، 25 آبان در سالروز شهادت امام سجاد(ع) و مراسم هفتمین روز درگذشت حبیب‌الله عسکراولادی که با حضور آیت‌الله باریک‌بین نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین و دیگر مسئولان استان در مسجد شیخ‌الاسلام قزوین برگزار شد، اظهار کرد: عسکراولادی شخصیت وارسته‌ای است که سال‌ها برای رضای خدا و در راه انقلاب خدمت کرد.

وی با بیان اینکه مرحوم عسکراولادی استاد اخلاق و بردباری بود، افزود: نام عسکراولادی با محرم، عاشورا، انقلاب شکوهمند اسلامی و قیام خونین ۱۵ خردادماه پیوند خورده است و یقینا نام او بر تارک هئیت مؤتلفه که درامتداد نهضت حسینی(ع) و دعوت عاشورایی امام بزرگوار لبیک گفتند، می‌درخشد.

نبوی با بیان اینکه عسکراولادی از ابتدای انقلاب به عنوان نماینده ولی فقیه در این مؤسسه سراسر خیر و برکت منصوب شده بود، تصریح کرد: این یار دیرین ولی فقیه از طرف امام(ره) و رهبری اذن دریافت وجوهات را داشت و واسطه فیض بسیاری از کسانی بود که می‌خواستند سهمیه خود را به محضر مرجع تقلیدشان تقدیم کنند.

عضو تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه ما بردباری، تسامح و ادب را در حین بحث‌های داغ سیاسی و در برهه‌های بسیار حساس تاریخ انقلاب از محضر این استاد اخلاق فرا گرفتیم، عنوان کرد: در جلسات هیئت امنای روزنامه رسالت با هر لحنی ولو تند هم به این بزرگ‌مرد انتقاد می‌شد، با آغوش باز پذیرا بود و هرگز از کوره در نمی‌رفت.

وی با اشاره به اینکه خداوند به او فکر بکر و راهگشا عنایت کرده بود، گفت: وقتی عرصه بر او تنگ می‌شد و بن‌بستی در کارهای سیاسی و اجتماعی رخ می‌گشود، از امام(ره) آموخته بود که دست راست خود را بر پیشانی بگذارد و چند بار در دل «بسم الله الرحمن الرحیم و لا حول و لاقوه الابالله» بگوید تا گشایش حاصل شود.

نبوی با اشاره به اینکه خداوند کریم به این استاد وارسته آبرو و اعتبار عظیمی بخشیده بود و این مبارز از سرمایه اجتماعی گرانقدری برخوردار بود، افزود: او این سرمایه را در راه خدمت به مستضعفان و نیازمندان صرف می‌کرد و جز برای بازکردن گره از کسانی که گره به کارشان افتاده بود، استفاده نمی‌کرد.

عضو تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه همت عسکراولادی برای انجام کارهای سخت کم نظیر بود، افزود: در شرایط بسیار سخت سیاسی در اوایل در اوایل دهه ۶۰ همراه با برخی از اساتید معظم جامعه مدرسین قم تصمیم گرفتند روزنامه رسالت را با دیدگاه انتقادی راه‌اندازی کنند.

وی با بیان اینکه معیار و فصل‌الخطاب این استاد بزرگ در همه کارها نظر ولایت فقیه بود، عنوان کرد: این شخصیت وارسته تلاش می‌کرد با هوش خدادادی، دیدگاه رهبری را کشف و آبروی خود را در جهت تحقق اهداف ولی فقیه نثار کند.

نبوی افزود: این استاد وارسته درهیچ شرایطی نه در جنگ و نه در صلح از نصیحت به امام مسلمین باز ننشست و مشورت‌های خود را به محضر امام(ره) و رهبری تقدیم و بعد مطابق نظر آن بزرگواران اقدام می‌کرد.

عضو تشخیص مصلح نظام در پایان تصریح کرد: عسکراولادی یک انقلابی تمام عیار با روحی بزرگ و جوان بود که هیچ گاه او را محافظه کار نمی‌شد دید و تلاش خستگی‌ناپذیری داشت که خود را نسبت به مسائل انقلاب به روز نگه دارد.

captcha