کد خبر: 1318459
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۷
حجت‌الاسلام عبداللهیان خبر داد:

ارسال کتاب «قلب قرآن» به کشور هندوستان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مدیرعامل مؤسسه امام رضا(ع) قم از ارسال کتاب «قلب قرآن» به سفارش طلاب و علمای هندوستان از سوی این مؤسسه قرآنی به این کشور خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبداللهیان، مدیرعامل مؤسسه معارف اسلامی امام رضا(ع) قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: کتاب «قلب قرآن» به سفارش طلاب و علمای کشور هندوستان به زبان اردو ترجمه شده است و هم‌اکنون 2 هزار تیراژ از این محصول در اختیار متقاضیانش در این کشور قرار دارد.

قرارگیری فضائل و عظمت سوره یاسین در کتاب قلب قرآن

مؤلف کتاب «قلب قرآن» اضافه کرد: این کتاب با عنوان «یاسین» منتشر شده است که مخاطبان این محصول با فضائل و عظمت سوره یس به‌صورت تخصصی آشنا می‌شوند؛ کتاب قلب قرآن دارای فصول متفاوتی است که می‌توان به فضائل و نکات برجسته سوره یاسین، دستورالعمل‌ها و ختومات، دقائق و خاطرات سوره یاسین، یاسین رکن سیر و سلوک و همچنین آداب و آثار سوره یاسین اشاره کرد.

این پژوهشگر قرآنی در رابطه با دیگر بخش‌های کتاب «یاسین» گفت: در این کتاب مراتب، شئون و خانواده یاسین و آشنایی با بزرگان اهل معناء و معرفت بیان شده است؛ با توجه به اینکه در هندوستان عرفان‌های کذاب در حال گسترش هستند، علمای این کشور درصدد آن شدند تا این کتاب را در مساجد و دیگر مکان‌های مذهبی هندوستان در اختیار علاقه‌مندان قرار دهند.

وی به روایتی از پیامبر(ص) در رابطه با حفظ و قرائت سوره یاسین اشاره و تصریح کرد: در حدیثی از رسول خدا(ص) روایت شده است: «من دوست می‌داشتم که سوره یاسین در قلب هر انسانی از امّت من بود، کسی که به خاطر کم بودن غذا و کافی نبودن آن، این سوره را بخواند، در غذای او برکت پیدا شود و هر گاه بر زن سخت از آن را بخوانند، زاییدن برای او آسان خواهد شد و هر کس این سوره را بخواند، مثل این است که قرآن را یازده مرتبه، ختم کرده است».

تدوین نشریه قرآنی «ذکری» توسط طلاب هندوستان

حجت‌الاسلام عبداللهیان در رابطه با دیگر محصولات مؤسسه معارف اسلامی امام رضا(ع) گفت: نشریه قرآنی «ذکری» از سوی طلاب هندوستان در رابطه با مفاهیم و تفاسیر قرآن کریم طی فصل‌های هر سال تدوین می‌شود و مؤسسه امام رضا(ع) به انتشار ابن محصول می‌پردازد.

این کارشناس قرآنی در پایان یادآور شد: از جمله ویژگی‌های این نشریه این است که تنها به زبان اردو منتشر می‌شود تا در اختیار علما و طلاب هندوستان و پاکستان قرار گیرد؛ مؤسسه امام رضا(ع) در کنار انجام دیگر فعالیت‌های قرآنی خود و با توجه به بایستگی و شایستگی احیای ارزش‌ها و پژوهش‌های قرآن کریم به تولید و ارسال نشریه قرآنی ذکری به کشورهای اردو زبان می‌پردازد.

captcha