کد خبر: 1318976
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۱

لازمه بصیرت، هوشیاری و زمان‌شناسی است

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول نمایندگی ولی‎ فقیه در سپاه قائم آل محمد‌(عج) استان سمنان گفت: یکی از توطئه‌های دشمنان اسلام و قرآن فاصله ‎گرفتن مردم از مفاهیم و معارف ناب ‌قرآن است که لازمه آن بصیرت، هوشیاری و زمان‌شناسی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین جعفر رعایتی، مسئول نمایندگی ولی ‎فقیه در سپاه قائم آل محمد‌(عج) استان سمنان صبح امروز، 27 آبان در مراسم اختتامیه مسابقات نیمه نهایی قرآن کریم که با حضور پاسداران و سربازان وظیفه و حافظان و قاریان قرآن در حسینیه ثارالله این سپاه برگزار شد، ضمن تسلیت به‌مناسبت ایام محرم‎الحرام و تأکید بر اهمیت عمل به مضامین نورانی قرآن کریم گفت: حافظان و قاریان قرآن مایه فخر و مباهات شیعیان هستند که در این راستا هدایت و سعادت بشریت در گرو عمل به فرامین و دستورات قرآن کریم است، که نه تنها قاریان و حافظان بلکه بر همگان لازم و ضروری است که تنها به خواندن ظاهری قرآن اکتفا نکنیم.

مسئول نمایندگی ولی ‎فقیه در سپاه قائم آل‌محمد‌(عج) استان سمنان اظهار کرد: قاریان قرآن باید با توجه کامل به معانی و مفاهیم قرآن آن را تلاوت کنند؛ به عبارتی دیگر باید در آیات تفکر و تدبر کنند و آنچه فرا‌می‌گیرند را به دیگران نیز بیاموزند.

رعایتی گفت: اسلام با توجه به روایات و احادیث موجود از ائمه اطهار(ع) تأکید ویژه‌ای بر عمل به قرآن کرده است زیرا حتی هیتلر که یکی از جانیان و قاتلان بزرگ بشریت است؛ در‌خصوص قرآن گفته است که آن کشوری که قرآن در اختیار دارد هیچ‎کس را یاری مقابله مردم آن کشور نیست.

مسئول نمایندگی ولی ‎فقیه در سپاه قائم آل محمد‌(عج) استان سمنان تأکید کرد: یکی از توطئه‌های دشمنان اسلام و قرآن فاصله ‎گرفتن مردم از مفاهیم و معارف ناب و ارزشمند قرآن است و می‌خواهند مردم را با آموزه‌های قرآنی بیگانه کنند.

رعایتی متذکر شد: نباید بگذاریم دشمنان به اهداف شوم خود دست یابند و لازمه آن بصیرت، هوشیاری و زمان‌شناسی است.

گفتنی است؛ اسامی نفرات برتر مسابقات نیمه نهایی قرآن کریم نیز اعلام شد و راضیه امین و زینب مطهری‌نیا در رشته حفظ، طاهره شاه‌حسینی و فاطمه محمدتقی در رشته تحقیق و سمیه بختیاری در رشته ترتیل به‌عنوان نفرات برتر معرفی شدند.

محمدتقی سعدالدین، محمد ذوالفقاری و حسین مطواعی در رشته حفظ، محمدجواد قاسم‌پور و محمد حکیمی در رشته تحقیق، حمید ملکیان و محمد امیری در رشته اذان و رضا عماد‌دالدین، مهدی محمودآبادی، هادی بنائیان، محمد کریمی و سیدمحمود راسخی در رشته ترتیل به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.

یادآور می‌شود، مسابقات نهایی قرآن کریم ویژه برادران اواخر آذر‌ماه و ویژه خواهران در اسفند ماه در تهران برگزار می‌شود.

captcha