به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) مراسم رونمایی از کتاب هفتمین جشنواره ملی بهار با عنوان «حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی» امروز دوشنبه 27 آبان ماه با حضور رئیس جهاد دانشگاهی، معاون فرهنگی جهاد و نویسندگان این کتاب در دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی برگزار شد.
در ابتدای این مراسم حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی با تأکید بر اینکه در هر گردش سیاسی همه برنامهریزیها به هم بریزد نمیتوان به اهداف توسعه دستیافت، از تغییر برنامههای توسعهای کشور با هر تغییر سیاسی انتقاد کرد.
بخش مهمی از حماسه سیاسی هنوز تحقق نیافته است
طیبی بخش مهمی از حماسه سیاسی مد نظر رهبری را با برگزاری انتخابات سال 92 محقق شده عنوان اما تصریح کرد: بخش مهمی از حماسه سیاسی هنوز مانده و آن رسیدن به یک تعامل سیاسی خوب بین نیروهای وفادار به انقلاب است.
وی افزود: توسعه تحقق یافتنی است و بسیاری از کشورها این راه را رفتهاند و ما هم میتوانیم؛ زیرساختهای بسیار خوبی در کشور ایجاد شده و علیرغم مهاجرت بسیاری از نیروهای توانمند هنوز در کشور روحیه نیروی انسانی بسیار قوی است و امیدواریم با برنامهریزی دراز مدت حماسه اقتصادی نیز تحقق پیدا کند.
واحد جهاد دانشگاهی یک قطب فرهنگی
پس از پخش تیزر پیام مقام معظم رهبری در خصوص نامگذاری سال 92 به عنوان سال حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی، مهدی فیض معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی کشور با تأکید بر اینکه ایده ما این است که هر واحد جهاد دانشگاهی یک قطب فرهنگی باشد، عنوان کرد: هر دستگاه و بخش باید شعار سال را تبدیل به یک ویراست اختصاصی به خود کند.
وی به عنوان مثال گفت: مثلاً آموزش عالی باید ویراست آموزش عالی از شعار سال، بخش صنعت ویراست اختصاصی در خصوص صنعت از شعار سال و ... داشته باشند، جهاد دانشگاهی نیز به صورت خودجوش با برگزاری جشنواره بهار ویراست آموزش عالی شعار سال را آماده میکند.
فیض با اشاره به سخن امام راحل در خصوص اینکه صدور انقلاب ما با شمشیر و توپ و ... نبوده است گفت: شهید مطهری میگوید این یک تهمت بزرگ به اسلام است که مطرح میشود اسلام با ثروت خدیجه(س) و شمشیر علی(ع) توسعه پیدا کرد، در حقیقت اسلام با الگوهای عملی و اخلاقی توسعه یافته است.
کارآمدی نظام رمز صدور انقلاب
وی نتیجهگیری کرد که ما نیز باید یک نظام کارآمد مبتنی بر اسلام را به جهان ارائه کنیم چرا که هر وقت کارآمدی نظام ما اثبات شود انقلاب به صورت قطعی صادر میشود.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی در پایان اظهار امیدواری کرد که با برگزاری جشنواره بهار هر سال دانشجویان را یک قدم بیشتر با کارآمدی نظام آشنا کنیم.
در ادامه مراسم حسین بختو، رئیس جشنواره بهار با تأکید بر تلاش برای جلب توجه بیشتر دانشجویان به شعار سال از دستاندرکاران برگزاری جشنواره بهار تشکر کرد.
مراسم رونمایی از کتاب هفتمین جشنواره بهار با تشریح محتوای بخشهای مختلف کتاب «حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی» توسط نویسندگان هر بخش ادامه یافت و حجتالاسلام محمد تقی مبشری، مولف بخش نگاه دینی و قرآنی به حماسه سیاسی، علیرضا مهاجری، مولف بخش جایگاه سیاسی ایران در تحلیل ملی و بینالمللی و سجاد هجری، مولف بخش نگاه دینی و قرآنی به چیستی حماسه با رویکرد اقتصادی اقدامات خود و محتوای بخش ویژه خود را بیان کردند.
بهار با رویکرد جدید
زهرا تقیزاده، دبیر اجرایی هفتمین جشنواره بهار آخرین سخنران این مراسم بود؛ وی با اشاره به اینکه یک هفته پس از اختتامیه ششمین جشنواره بهار، اقدامات مربوط به برگزاری هفتمین جشنواره بهار آغاز شد، گفت: شش جشنواره قبلی بررسی و آسیبشناسی شده و با رویکردی جدید جشنواره هفتم را آغاز کردیم.
وی با اشاره به اینکه بخش کتاب جشنواره از حالت سه فصلی به مجموعه مقالات تغییر داده شده است، گفت: کتاب به واحدهای جهاد دانشگاهی ارسال و هفته آینده مسابقه کتابخوانی آن در کشور به صورت حضوری برگزار شده و جشنواره در حال اتمام است.
تقدیر از نویسندگان و دستاندرکاران برگزاری جشنواره بهار پایان بخش این مراسم بود.
یادآوری میشود، جشنواره بهار هر ساله با محوریت شعار سال توسط جهاد دانشگاهی در دانشگاههای سراسر کشور برگزار میشود.